Volkswagen autónyitás

Üzletünk több éve foglalkozik autókulcsokkal, és egyre többször kaptunk telefonon érdeklődést, hogy a bezárt autót ki tudjuk-e nyitni. Így bővítettük szolgáltatásunkat, és olyan szakembert sikerült találnunk, aki több éven át dolgozott egy Volkswagen szervizben. Speciálisan továbbképezte magát, hogy bármilyen Volkswagen autót is kelljen kinyitni, ne legyen gond, probléma. Bármilyen VW típust ki tudunk nyitni, csupán pár információt kell megadni telefonon keresztül.

  • Helyileg hol van az autó?
  • Mi a gyártási éve? Ez azért fontos, mert többféle kulcspengével és zárral gyártották őket.
  • A VW-n belül, melyik típusról van szó?

Nincs olyan hét, hogy ne bíznának meg bennünket valamilyen VW típusnak a kinyitásával.

Néhány típust felsorolunk, de igazából bármilyen autónyitással kapcsolatban telefonálhatnak nekünk! A VW-ben lévő zárszerkezetek hosszú évek óta változatlanok.

Volkswagen Arteon nyitását már kellett csinálnunk, véletlenül a csomagtartóba esett a kulcs, és messze volt a pótkulcs.

Volkswagen Amarok zárnyitását is vállaljuk. Új a típus, de számunkra nem akadály. Szükség szerint pótkulcs is kérhető.

Volkswagen Beetle autónyitása általában a nyári időszakban szaporodik meg. Igazi csajos autó, és hát a hölgyek néha feledékenyek. Hol is van a kocsikulcs?

Volkswagen Caddy autózárnyitását évek óta végezzük, a tolóajtóban lévő zárat is fel tudjuk újítani.

Volkswagen Golf nyitása a helyszínre érkezéstől számítva kb. 10-20 perc. Attól függ, hogy más már próbálkozott-e előttünk, vagy sem.

Volkswagen Passat nyitását vállaljuk, a régebbi típusoktól, egészen a legújabb, keyless go típusokig. Mindegyik Volkswagen ajtón található kulcsos zár, maximum a takarókupak miatt nem látszódik.

Volkswagen Polo zárnyitása semmilyen kihívást nem okoz nekünk. Bármilyen kulcsot tudunk hozzá készíteni.

Volkswagen Sharan autózárak nyitása garanciával. Bezárt vagy elveszett autókulcs esetén keressenek bennünket bátran!

Volkswagen Tiguan autónyitása bármilyen évjárat esetében.

Volkswagen Touran nyitása Budapesten és Pest megyében!

Volkswagen Transporter zárjának nyitása, hozzá kulcskészítés, ha minden kulcs elveszett, akkor is.

Mint Magyarország legnépszerűbb autómárkája, így itt mindenre fel vagyunk készülve.

Az újabb, Volkswagen gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Volkswagen autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Volkswagen autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta.

Ha elromlott a távirányító és a bicskakulcs pengéjével sem tudjuk működésre bírni a központi zárat, akkor nem marad más hátra, az autózárnyitót kell hívni. Ha több napja már hol nyit – hol zár az autó, lehet a kulccsal is probléma, amit sokkal olcsóbban meg tudunk javítani.

Vállaljuk Volkswagenek kulcskészítését abban az esetben is, ha minden kulcs elveszett. Ha nincs semmilyen kulcs az autóhoz, mi készítünk! Hogyan lehetséges? Hívjanak bennünket, mert pár információra azért szükségünk van. A legfontosabbak között például, hogy zárva vagy nyitva van-e az autó? Hol van az autó helyileg? Ár szempontjából nem mindegy, hogy el tudjuk készíteni a szükséges normál vagy távkapcsolós indító kulcsot.

A Volkswagen autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Régi és új Volkswagenek zárjait és gyújtáskapcsolóit is fel tudjuk újítani, így nincs szükség újat venni. Csak abban az esetben nem tudunk segíteni, ha valamilyen fő alkatrész tört el. Abban az esetben azt javasoljuk, vásároljanak bontóból egy ugyanolyan zárat vagy gyújtáskapcsolót, és mi a régi kulcsra átprogramozzuk azt.

Ha szorul vagy akad a kulcs a zárban, szereljék ki, vagy szereltessék ki, hozzák el a a Kulcskirály zárszaküzletbe, és 1-2 munkanap alatt elkészítjük a kulcsot.

Cégünk vállalja Volkswagen gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Volkswagen autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Volkswagen gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés.

Fontos, hogy amennyiben kérik a zárnyitást, a helyszínre érkező kollégának igazolni kell, hogy ki az autó tulajdonosa, vagy üzembentartója. A megrendelőnél pedig fényképes igazolvány kell, hogy legyen.

Autónyitó és kulcskészítő kollégánkat Budapesten és Pest megyében éri el, más településeken, ha ismerünk valakit, akkor ajánlani tudunk szakembert.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Volkswagen, Volkswagen nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Volkswagen, Volkswagen nyitás