Toyota autónyitás / kulcskészítés

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében két dolog számít, mégpedig az autó típusa és az évjárata. Ezzel nem különbséget szeretnénk tenni az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, mert minden típus más és más nyitást igényel.

Bármilyen Toyota személy- és tehergépjármű nyitását vállaljuk, illetve a kulcskészítést is megoldjuk abban az esetben is, ha minden kulcs elveszett!

Nyitottunk már mindenféle Toyotát, itt felsorolunk néhány népszerűbb modellt, amelyek nyitása gyakrabban előfordul munkáink során.

Toyota Auris nyitás - nem túl gyakori, hiszen elég új a típus, de előfordul, hogy a távirányító nem működik megfelelően, ilyenkor a dupla reteszzáron keresztül nyitjuk ki.

Toyota Avensis autónyitásnál fontos tudnunk pontosan melyik gyártási évben készült, mert változtattak a kulcson és a záron is az évek során.

Toyota Aygo zárnyitást már kellett végeznünk, itt is több generációs a kis, fiatalos autó. Készülhetett Keyless go kulccsal és normál bicskakulccsal is. Egyik sem probléma számunkra, de előre tudnunk kell, hogy melyikhez hívnak minket.

Toyota C-HR autózárnyitást még nem végeztünk, nagyon új az autó, de a zárját ismerjük, és nem gond hozzá kulcsot készíteni sem.

Toyota Camry zárnyitásánál is tudni kell, hogy amerikai vagy európai gyártású-e, mert más a zárszerkezet benne.

Toyota Corolla / Corolla Verso nyitásokat régebben sokat csináltunk, így nagy rutinnal rendelkezik autónyitó kollégánk.

Toyota Land Cruiser zárnyitást már régen kellett csinálni, jó móka, de elég időigényes. Sokszor mennek terepre velük, és a zárban nagyon sok a kosz, piszok, főleg ez nehezíti meg a nyitást.

Toyota Prius autónyitással is foglalkozunk, habár itt többnyire megvan a második kulcs, csak messze az autótól, így egyszerűbb szakember segítségét kérni. Bármelyik évjárathoz tudunk kulcsot készíteni, a márkaképviselet áraitól jóval  kedvezőbben.

Toyota Rav4 autózár nyitást akkor szokták kérni, amikor a hölgyek a bevásárlás végén a szatyrokkal együtt véletlenül a kulcsot is bezárják az autóba. Megyünk, nyitjuk, ez a dolgunk.

Toyota Verso nyitását elég régen csináltuk, de ha szükséges, hívjanak minket bátran, eszközünk és szakmai tudásunk is rendelkezésre áll! Nem fogjuk sem feszegetni, sem karistolni az ajtót.

Toyota Yaris autónyitással többször keresnek minket, főleg a fiatalok, akik a hétvégi buli után nem találják az autó kulcsát. Ilyenkor kimegy az autózárnyitással foglalkozó kollégánk, kinyitja az autót, majd ha szükséges megbeszéljük, hogy milyen kulcs kell az autóhoz.

Azok a Toyota autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

Pontos árat három adat alapján tudunk kalkulálni:

  1. Hol van helyileg az autó?
  2. Milyen típusú az autó?
  3. Mi a gyártási év?

Ha ezek megvannak, az a kérdés még, hogy elég-e, ha a kolléga kimegy és kinyitja az autót, vagy kulcsra is szükség van, mert nincs már meg az autóhoz egy kulcs sem. A részleteket minden esetben telefonon tudjuk egyeztetni.

A Toyota autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Amikor megrendelik az autónyitást, fontos, hogy az a személy, aki az autónál várja a kollégánkat, igazolni tudja magát fényképes igazolvánnyal. Mi csak a tulajdonosnak, vagy az üzembentartónak nyitjuk ki az autót! Az autó forgalmi engedélyt is be kell mutatni. Csak a formalitások után kezdjük el a munkát, ami nem szokott 15-20 percnél tovább tartani.

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Toyota autónyitás szolgáltatást, pl. 6-8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött.

Cégünk vállalja Toyota gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

A régi Toyota zárakat felújítjuk, a kopott autókulcsot megjavítjuk, hogy újra úgy működjön mint az új. A gyújtáskapcsolót vagy ajtózárat kiszerelt állapotban hozzák el szaküzletünkbe, ahol egy munkanapon belül elkészül a felújítás. Minden esetben kiszerelve kell elhozni hozzánk, mi autót nem szerelünk. A költségekben úgy lehet kalkulálni, hogy 9 és 15 ezer forint között bármilyen zárat, és gyújtáskapcsolót megcsinálunk. A javítás elektromos szerelést nem tartalmaz! Csak a kulccsal összefüggő mechanikus kopásból eredő akadást, szorulást tudjuk megjavítani, helyrehozni.

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Toyota autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Toyota gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb.

Toyota nyitással kapcsolatban, vagy bármilyen Toyota autókulcs problémával összefüggésben keressenek minket elérhetőségünkön!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Toyota, Toyota nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Toyota, Toyota nyitás