Smart autónyitás

Bármilyen Smart típusú személygépkocsi ajtónyitását vállaljuk Budapesten és Pest megyében, legtöbbször egy órán belül.

Nálunk nincs kiszállási díj, nincs sürgősségi felár, mindig fix, kedvező árakon dolgozunk.

Az elmúlt 8-10 évben, mióta autókulcsokkal és autózárakkal is foglalkozunk, elég sokszor fordult elő, hogy Smart autótulajdonosok kerestek meg bennünket, hogy zárva van az autó és a kulcsra nem reagál semmi.

Néha előfordul, hogy nem reagál a kulcs távirányítójára, így nem is indít. - Üzletünk foglalkozik kiszállással is, a helyszínen vissza tudjuk tanítani az autót, így az újra tud majd indulni. A távirányító és az indításgátló egy körre van kötve, és olykor elfelejti az autó a kulcsot. Olcsóbban jön ki, ha nincs zárva az autó, de a sérülésmentes autónyitásban is tudunk segíteni.

Roncsolásmentesen tudjuk nyitni a bezárt Smart-okat. 

Nem feszegetjük az ajtót, nem okozunk kárt a fényezésben mindenféle rozsdás dróttal. Kollégánk a helyszínre érkezéstől számítva kb. 10-20 perc alatt nyitja ki a Smart autók ajtaját.

Hol lehet igénybe venni a Smart autózárnyitás szolgáltatást?  A mi weboldalunkon a Kapcsolat menüpont alatt megtalálja elérhetőségünket. A legjobb telefonon megkeresni a kollégát, és rögtön tudunk adni időpontot, valamint a pontos összeget is elmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni az autónyitás.

Autónyitás garanciával, és kulcskészítés bármilyen évjáratú és típusú Smart autóhoz!

Egyre népszerűbb az autózárakkal és autókulcsokkal való foglalkozás, de igazán jól, vagy profin, csak nagyon kevesen művelik. Ahhoz, hogy ez jövedelmező is legyen, nem lehet csak ebből élni.

Ameddig mi kizárólag autókulcsokkal és lakáskulcsokkal foglalkozunk, ezt fejlesztjük, megvesszük a legdrágább programokat, gépeket, addig mások, két hegesztés között elszaladnak és megpróbálni kinyitni egy autót. Sok esetet hallottunk, amikor a fiatal lakatos kiment egy 2014-es Smart For Two gépkocsihoz zárat nyitni, és csak a kilincset feszegette, meg a fúrógépért nyúlt. Na ilyenkor kell megköszönni a segíteni akarást, és elküldeni az autó közeléből!

Ha ránk bízza Smart autójának zárnyitását, kulcskészítését, nem fog csalódni! Több mint 10 éves napi rutinunk van az autókulcsok területén, és az autózárak javításában behozhatatlan előnnyel rendelkezünk!

Komoly háttér áll rendelkezésünkre, hogy mindig naprakészek legyünk.

Egy dolgot nem fogunk, ár-harcba belekeveredni. Azt már megtapasztaltuk, hogy mindig vannak, akik olcsóbban is vállalják az adott szolgáltatást, de ők nem tudnak fejlődni, csak helyben toporognak. Ebben a szakmában is szükség van a különböző zárnyitók beszerzésére, abból is vannak különböző típusok. Sokan csak a gagyi kínai szerszámokat vásárolják meg, aztán amikor a ajtózárba beletörik a szerszám, ott hagyják. Ilyennel is találkoztunk már.

Smart autókulcsok programozását, távirányító illesztését is megoldjuk, akkor is, ha minden kulcs elveszett, és lényegesen olcsóbban mint a márkaszervizek!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Smart, Smart nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Smart, Smart nyitás