Skoda autónyitás-zárnyitás

A Skoda az egyik legnépszerűbb cseh autómárka egész Európában. Köztudott, hogy a VW csoport tagja. Ajtózárait illetően teljesen megegyezik bármelyik Volkswagen szerkezettel. Az egyik autózárnyitó kollégánk több mint 10 évet dolgozott a VW szervizben, mielőtt autónyitással kezdett el foglalkozni. Minden elméleti és gyakorlati tudása megvan, hogy gyorsan és sérülésmentesen nyissa ki az autót.

Az alábbi típusú Skoda gépkocsik ajtónyitását biztosan elvállaljuk, mert már nyitottunk ilyen autókat, és bőven van tapasztalatunk a sérülésmentes nyitást illetően.

Skoda Fabia zárnyitással évente pár alkalommal találkozunk. A Fabia típusú autókból egyre kevesebbet találni, helyettük inkább a divatos hobby-terepjárók lesznek az utakon.

Skoda Karoq zárnyitást is vállalunk. Igaz a típus új, de régebbi ajtózár található benne.

Skoda Kodiaq ajtónyitás nálunk megoldható. Ez az a népszerű terepjáró, amivel soha nem mennek terepre.

Skoda Octavia ajtózárnyitást elég sűrűn végzünk, egy hónapban kb. 3-4 alkalommal is. Céges autóként népszerű a modell, gyakran hagyják el a kulcsot.

Skoda Rapid autónyitás a záron keresztül lehetséges. Dupla retesz záras kivitel, amatőrnek nem fog menni a zárnyitás, nekünk azonban ez nem probléma.

Skoda Roomster nyitását vállaljuk minden hétköznap, reggel 8 és 18 óra között. Az ajtó épségére garanciát vállalunk, nem karcolunk, nem feszítünk!

Skoda Superb autónyitással már több mint 10 éve hivatásszerűen foglalkozunk. Nincs olyan év, hogy ne kellene vagy a csomagtartót kinyitni, vagy zár alapján új kulcsot készíteni ehhez a modellhez. Mi egy munkanapon belül megoldjuk a teljesen új kulcs elkészítését is, évjárattól függetlenül.

Skoda Yeti autózárak zárnyitása sem okoz kihívást nekünk. A benne található ajtózár-szerkezet megegyezik egy Golf ajtózárjával. A sérülésmentes nyitás időtartama nem több mint 10-15 perc. A hozzá tartozó bicskakulcs pótlását is megoldjuk!

Azok a Skoda autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

Mire is gondolunk? – Az autó gyártási éve, az autó típusa, és hogy hol van az autó.

Budapesten és Pest megyében dolgozunk elsősorban, a távolabbi városokban és településeken tudunk ajánlani kollégákat. Elég sok mindenkit ismerünk a szakmában, aki autózárral, vagy autókulccsal foglalkozik.

Ha minden kulcs elveszett, és az utolsó kulcsot sem találja, nem gond. Tudunk a zár alapján kulcsot készíteni, a helyszínen pedig felprogramozzuk az új kulcsot. Lehetőség van sima, nyomógomb nélküli indítókulcsot kérni, vagy lehet távirányítós, bicskakulcsot is rendelni. Az immochipet is fel tudjuk programozni. Ennek a költsége jóval kedvezőbb nálunk, mintha trélert rendelne, és a márkaszerviz készítené el. Az időről már nem is beszélve! Nekünk ez maximum két munkanap, de az esetek többségében egy munkanap alatt megvan.

A Skoda autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Sok más „szakértő” is hirdeti magát a neten, hogy kinyit bármilyen autót. Sőt, vannak akik olcsóbban is elvállalják. Mindig az a vége az olcsóságnak, hogy az ügyfél duplán fizet, és nekünk kell megoldani valaki után a munkát. A fizetett hirdetők a Google keresőben többnyire új szolgáltatók, akik mindent elvállalnak, csak semmit nem tudnak megcsinálni. Persze mikor már egy órája izzad a „szakértő“ az autózáron, és összekarcolt, meg szétbarmolt mindent, akkor azt fogja mondani, hogy nemsokára visszajön, csak hoz egy másik szerszámot. Nos, akkor látták utoljára, már a telefont sem fogja felvenni. Sok ilyennel találkoztunk már, sok ilyen után nyitottunk.

Fontos, hogy minden esetben, aki a szolgáltatásunkat kéri, tudja igazolni, hogy ki az autó tulajdonosa vagy üzembentartója. A megrendelőnek minden esetben fényképes igazolványt kell bemutatnia a helyszínre érkező autónyitó kollégának.

Vállaljuk régi, vagy újabb kulccsal működő Skoda zárak felújítását. Ez azt jelenti, ha a zárban vagy a gyújtáskapcsolóban már akad a kulcs, vagy nehezen fordul el, akkor azt felújítjuk. Ehhez az szükséges, hogy kiszereljék, vagy kiszereltessék az autózárat, majd hozzák el a Kulcskirály zárszaküzletbe és mi egy munkanapon belül elvégezzük a felújítást. Ezekre a munkáinkra 6 hónap szavatossági időt vállalunk.

Cégünk vállalja Skoda gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Skoda, Skoda nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Skoda, Skoda nyitás