Saab autónyitás

Cégünk vállalja bármilyen Saab személygépkocsi sérülésmentes nyitását, garanciával! Ha minden kulcs elvezett, abban is tudunk segíteni. Pótkulcs, vagy teljes értékű kulcsok készítésével is foglalkozunk.

Amennyiben cégünkre bízza Saab autójának nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott Saab-ot, mint egy 2013-as évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb, Saab gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. A Saab 9-3-as távirányító végében van egy tartalék penge, amit akkor kell csak használni, amikor nem nyílik az autó a nyomógombbal. Ebben az esetben a saját kulcsával, záron keresztül ki lehet nyitni.

Saab ajtónyitást hétköznap munkaidőben végzünk, 8 és 18 óra között. Budapest területén, forgalomtól függően, egy órán belül a helyszínre ér autónyitó kollégánk. Speciális zárnyitó szerszámokkal tudjuk az autó ajtaját nyitni, rongálás és  sérülés okozása nálunk kizárt! Több éve végzünk mindenféle autózár nyitást, igen magas megrendelői elégedettséggel. Áraink 15 és 25 ezer forint között mozognak, az autó évjáratának és pontos helyének függvényében.

A Saab zárnyitás komolyabb felkészültséget igényel, így áraink fixek, nem alkuképesek!l Ha más olcsóbban vállalja a zárnyitást, nyugodtan lehet őt hívni, de sok esetben a helyszínen derül ki a szaktudás hiánya, ami mindig ráfizetéses.

Ezeknél a Saaboknál még a gyújtáskapcsoló sincs „hagyományos” helyen, a sportback változatokban a váltókonzolba van beépítve. Sok esetben találkozunk olyan hibával, hogy az autókulcs kopott, a gumi nyomógombok teljesen szétmállottak. Ebben az esetben a Kulcskirály zárszaküzlet autókulcsos kollégája megoldást tud biztosítani. A régi, kopott kulcsházat új tokba helyezi, ezzel biztosítani tudjuk a távirányító megfelelő működését.

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod.

A legrosszabb, ami tényleg megtörténhet, ha akkor zár rá az autó, amikor egy gyerek vagy egy állat van az autóban! Ha azonban az időjárás szélsőséges, nagyon meleg vagy hideg van, akkor nem maradhat élőlény bezárva az autóba, így sajnos marad az üvegtörés! Csak arra kell vigyázni, hogy a gyerektől, kutyától, háziállattól a távolabb lévő üveget törjék be, a repülő szilánkok miatt.

Minden egyéb esetben hozzánk tud fordulni Saab zárnyitás ügyében! Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van! Cégünknek csupán annyit kell igazolni a megrendelőnek, hogy az övé az autó.

Saab gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás! Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Saab gyártmányú autójának nyitását!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Saab, Saab nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Saab, Saab nyitás