Renault autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében három dolog számít, mégpedig az autó típusa az évjárata és hogy hol található az autó. Budapesten egy órán belül a helyszínre érünk, Pest megyében forgalomtól függően tudunk kiszállni. Minden típus másfajta nyitást igényel.

Renault típusú személy- és tehergépkocsik igen nagy számban fordulnak elő hazánkban. Így  kulcs és zárproblémákkal is igen gyakran találkozunk. 2017-ig minden kártyás modell   rendelkezik vésznyitó kulcspengével. Ennek az a jelentősége, hogy ha nem tudjuk a Renault kártyát életre kelteni, és nem akar kinyílni az autó, akkor mechanikusan, a záron keresztül is megoldható a nyitás. Az már más kérdés, hogy mi okozta, hogy nem reagált az autó a kártya nyomógombjára.

Ezeknél a népszerű Renault modelleknél meg tudjuk oldani a zárnyitást. Volt már dolgunk ezekkel a típusokkal, és ismerjük a zárszerkezetet, kívül-belül.

Renault Espace / Grand Espace autónyitás – lehet távirányítós, vagy kártyás működésű, részünkről nem akadály az ajtónyitás.

Renault Clio nyitás - mindegy, hogy melyik Clio zárba botlunk bele, a régieket felújítjuk, ha kell immos kulcsot készítünk hozzá. Lehet normál nyomógombos kulcsa, de lehet újabb bicskás Renault kulcs is.

Renault Fluence zárnyitás, pótkulcs készítés. A francia autók nem okoznak gondot. Többet is nyitnunk kell évente, így szinte folyamatosan adnak munkát.

Renault Kangoo autónyitás, Budapesten egy órán belül, garanciával nyitjuk! Nem sérül az ajtó, nem karcolódik a fényezés. Ha minden kulcs elveszett, a zár alapján pótolni tudjuk azt.

Renault Kadjar zárnyitás - új a típus, ezt még pont nem kellett nyitnunk, de a zár és a kulcs készítés megoldható.

Renault Laguna autónyitás - a legtöbb Laguna kártyás kulccsal kapható, talán ez volt az első típus, amihez ilyen slusszkulcsot adtak. A pótpengével ajtózáron keresztül is lehet nyitni az autót.

Renault Master nyitás – népszerű teherautó, számunkra egyszerű zárral van ellátva, a nyitása 10-15 perc alatt megvan.

Renault Megane autónyitás -  a 2002 előtti típusok egyszerűbb kulccsal és zárral kerültek forgalomba, majd ez a modell is megkapta a Renault kártyát, amivel a nyitás-zárást meg lehet oldani.

Renault Scenic autózárnyitását vállaljuk, bármelyik évjáratról legyen is szó. Az első egyterűek közül ez volt sokáig a legnépszerűbb modell.

Renault Thalia nyitása Budapest bármelyik kerületében. Minden esetben igazolnia kell magát annak, aki a zárnyitást megrendeli tőlünk.

Renault Twingo zárnyitást és zárjavítást vállalunk! A zárnyitást a helyszínen, a zárjavítást szaküzletünkben végezzük el.

Az újabb, Renault gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Azok a Renault autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell zárnyitó kollégánknak kinyitni, melyet ő el is végez.

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb nyitni, mert ezeket mechanikusan lehet kinyitni speciális célszerszámokkal.

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

A Renault autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően.

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Renault autónyitás szolgáltatást, pl. 6-8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Képzelhetik, hogy nézett ki a kilincs, az összebarmolt fényezés, a kárpit! Meg is kellett javítani, közel 150 ezer forintért!

Cégünk vállalja Renault gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Régi és új Renault zárat vagy gyújtáskapcsolót hibás működés esetén javítunk. Ennek a feltétele, hogy el kell hozni Kulcskirály üzletünkbe a zárat, kiszerelt állapotban. A kopott kulcsot is tudjuk javítani.

Ha minden Renault kulcs elveszett, teljes egészében tudjuk pótolni. Bezárt autó esetén a nyitást és minden szerelési igényt elvégzünk. A helyszínen a végén felprogramozzuk az új kulcsot.

Ami fontos, hogy mit nem csinálunk! Nem szerelünk autót, amelyik autó mozgásképes, és zárjavításra szorul, guruljon el egy szervizbe, ott szereljék ki a zárat és kiszerelt állapotban hozzák el nekünk. Mi egy napon belül elvégezzük a zárjavítást, vagy elkészítjük hozzá a kulcsot.

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Renault autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Renault gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani.

FONTOS: Fényképes igazolvány és a jármű forgalmi engedélye szükséges ahhoz, hogy elkezdjük az autónyitást!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Renault, Renault nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Renault, Renault nyitás