Porsche autónyitás

Autónyitó munkatársunk vállalja bármilyen Porsche személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétköznap Budapesten és Pest megyében, egy-két órán belül.

Amennyiben cégünkre bízza az Porsche nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Más módszer és más technikai eszköz szükséges egy régebbi, 1995-ös Porsche nyitáshoz, és sokkal modernebb eszközök kellenek egy 2014-es Porsche Cayenne ajtónyitásához.

Az újabb, Porsche gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. Ezek a zárak a VW konszernen belül közel azonosan működnek, a kulcsuk esztétikában szokott változni, a zárszerkezetben többnyire azonban nincs különbség. Ezért lehetséges az, hogy egy 10 milliós VW nyitása is ugyanannyiba kerül, mint egy negyven milliós 911 turbo.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Porsche-nak a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Porsche bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. A zárnyitási technikánkat elsősorban olyan kollégára bízzuk, aki a Porsche Pest-nél több mint 15 éves szerviz tapasztalattal rendelkezik, így ismeri az autózárak minden trükkjét. Garanciát vállalunk, hogy semmilyen kárt nem okozunk az autóban a nyitás során.

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod, két gyerek rohangál jobbra-balra, vagy még a fülén is bevásárló szatyrok lógnak, és még az eső is szakad.

A legrosszabb, ami tényleg megtörténhet, ha akkor zár rá az autó, amikor egy gyerek vagy egy állat van az autóban! Ilyenkor mi tényleg minden eldobunk és száguldunk a helyszínre, mert ez az igazi sürgősségi zárnyitás! Ez a kötelességünk! Ha azonban az időjárás szélsőséges, nagyon meleg vagy hideg van, akkor nem maradhat élőlény bezárva az autóba, így sajnos marad az üvegtörés! Csak arra kell vigyázni, hogy a gyerektől, kutyától, háziállattól a távolabb lévő üveget törjék be, a repülő szilánkok miatt.

Fontos megjegyeznünk, hogy aki kéri a szolgáltatást tőlünk, minden esetben a helyszínen ott kell lennie a tulajdonosnak vagy az üzembetartónak, amikor a kolléga kiér az autóhoz. Igazolnia kell tudnia magát, továbbá azt, hogy jogosan kéri az autónyitást. Ha nem tud semmilyen igazolványt és gépjármű papírt felmutatni, kollégánk nem fogja kinyitni az autót. Ez nem pénz kérdése, de nem veszünk részt bűncselekményben.

Amennyiben minden rendben megy, a nyitás ideje nem szokott több időt igénybe venni mint 15-20 perc.

Ha minden kulcs elveszett, a legtöbb Porsche típus esetében akkor is megoldható a kulcs pótlás. Régebbi típusoknál viszonylag könnyebb a kulcsot pótolni, az újabbaknál pontosan kell tudni, milyen típusú kulccsal használták addig az autót. A chip készítés és Porsche kulcsmásolás sem akadály, de azt nem helyszínen végezzük. Autókulcsot csak akkor készítünk a helyszínen, ha nincsen meg egy kulcs sem. Ilyenkor valamilyen zárat szedünk ki az autóból, abból elkészítjük a kulcspengét, majd a helyszínre érkezik az autókulcs-programozó kolléga, aki elkészíti az elektronikus indításgátlóval rendelkező kulcsot.

Porsche gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Porsche gyártmányú autójának nyitását!

Új szolgáltatási körünkben vállaljuk autójának kulcsos zárfelújítását. Ha akad a kulcs a zárban, vagy kopott már a penge, hozza el hozzánk kiszerelt állapotban Porsche zárját, és mi megjavítjuk/felújítjuk. Ha bontóból vásárol zárat, azt is meg tudjuk csinálni, hogy a régi kulcsra kódoljuk a zárat. Így elektronikusan nem kell egy csomó mindent szerelni az autón.

Porsche zárnyitást hétköznap tudunk a legrugalmasabban elvégezni. Reggel 8 és délután 18 óra között tudjuk hívását fogadni. Üzenetet hagyhat mobil elérhetőségünkön, a hét első munkanapján visszahívjuk. Hétvégén és ünnepnap nem dolgozunk.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Porsche, Porsche nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Porsche, Porsche nyitás