Peugeot autónyitás, Peugeot zárjavítás

A teljesség igénye nélkül íme azok a Peugeot autók, amiket már nyitottunk és legtöbbször kulcsot is készítettünk hozzá.

  • Peugeot 206 - eddig több mint 20 ilyen modellt nyitottunk ki
  • Peugeot 407 - havonta 2, 3 autónyitásunk van ebből a típusból
  • Peugeot 3008 - zárszerkezetben hasonló mint a többi modell
  • Peugeot Partner / Expert - ezeket a céges kishaszon járműveket pontosan ismerjük. Mindegyikkel volt már dolgunk.

Bármilyen Peugeot ajtózárat sérülésmentesen kinyitunk, vagy kulcsot készítünk hozzá. 

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében három dolog számít, mégpedig az autó típusa, az évjárata, és hogy hol van az autó helyileg. Ezzel nem különbséget teszünk az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, ahhoz, hogy korrekt árat és időpontot tudjunk adni a munkavégzésre.

Az újabb, Peugeot gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet kinyitni, azt is csak akkor, ha tökéletesen működik a Peugeot autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem a kulccsal.

Azok a Peugeot autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal! Az ilyen berohadt zárakat fel tudjuk újítani. Ami fontos, hogy már kiszerelt állapotban hozzák el zárszaküzletünkbe.

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb kinyitni, mert ezeket mechanikusan lehet nyitni speciális célszerszámokkal.

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

Amennyiben nem csak nyitni kell a Peugeot autó ajtaját, hanem kulcsot is kell hozzá készíteni, mi azt is megoldjuk. Lényegesen olcsóbban dolgozunk mint egy tréler + szerviz.

Fontos, hogy minden esetben a tulajdonos vagy üzemben tartó igazolja magát, és az autó eredetét. Rokonnak, barátnak, feleségnek nem nyitunk autót. Csak aki igazolja magát, hogy övé a jármű.

A Peugeot autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően.

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Peugeot autónyitás szolgáltatást, pl. 6-8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Képzelhetik, hogy nézett ki a kilincs, az összebarmolt fényezés, a kárpit! Meg is kellett javítani, közel 150 ezer forintért! Úgyhogy csak óvatosan az „olcsójánosokkal”, jobb vigyázni! Ezeket könnyű a jól kinéző weboldalukról is kiszűrni. A kapcsolat menüpontnál csak telefonszám van, se név, se cím, se adószám, se cégnév. Telephelyről ne is beszéljünk. Amikor egy ilyen „szakember“ kárt okoz, és azt ígéri, el kell mennie egy másik szerszámért, akkor láttuk utoljára, a telefont meg többet nem veszi fel. Sok ilyen van.

Ez nálunk kizárt, hiszen a Kulcskirály zárszaküzlet a garancia a hosszútávú működésünkre. Mi minden kollégánk munkájára garanciát vállalunk! Hiba esetén is elérhetőek vagyunk!

Cégünk vállalja Peugeot gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását, kulcsjavítását, zárjavítását. Gyújtáskapcsoló felújítást is végzünk.

Amit nem csinálunk - a nyitáson kívül-, nem szerelünk autót. Kivétel ez alól, amikor szét kell ahhoz bontanunk az autót, hogy kulcsot lehessen hozzá készíteni.

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Peugeot autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Peugeot gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Peugeot, Peugeot nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Peugeot, Peugeot nyitás