Opel autónyitás  / Opel zárnyitás egy órán belül

Opel autóból nagyon sok típus létezik. Magyarországon az egyik legelterjedtebb márka, és sok a céges autó is belőle. Legyen akár személyautó, akár kisteherautó, a zárnyitást elvégezzük, mégpedig 100%-os elégedettséggel. Minden esetben, amikor bezárt Opel autóval kapcsolatban hívnak bennünket, fontos tudnunk, hogy pontosan melyik típusról van szó, és mi a gyártási év. Ezekből az információkból tudjuk, hogy pontosan mire kell számítania az autónyitó kollégának, és mennyi időt fog igénybe venni az Opel zárnyitás. Az ár meghatározásánál fontos az is, hogy hol van az autó. Budapesten olcsóbb a nyitás, mivel elsősorban itt dolgozunk, de Pest megyében is vállalunk sérülésmentes autónyitást.

Az alább felsorolt Opel típusokkal volt már dolgunk, de elsősorban az a lényeg, hogy milyen zárszerkezet van az autó ajtajában.

 • Opel Antara autónyitás
 • Opel Ampera nyitás
 • Opel Astra zárnyitás – mindegy, melyik típus, a nyitás és a kulcskészítés nem akadály egyikhez sem, minden Opel autót ismerünk!
 • Opel Corsa autónyitás – ebből is kinyitottunk már jópár darabot, nem probléma egyik évjárat sem.
 • Opel Crossland X zárnyitás
 • Opel Grandland X autónyitás
 • Opel Insignia nyitás, kulcskészítés
 • Opel Meriva autózárnyitás
 • Opel Mokka és Mokka X nyitás
 • Opel Vectra zárnyitás - kulcskészítés
 • Opel Vivaro zárnyitás, ajtózár felújítás, gyújtáskapcsoló javítás
 • Opel Zafira nyitás, zárjavítás, kulcsmásolás

Az újabb, Opel gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik az Opel autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok az Opel autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta.

Elhasználódott Opel zárak javítását vállaljuk! Kiszerelt állapotban hozzák el zárszaküzletünk műhelyébe, és egy munkanapon belül a kisebb javításokat garanciával elvégezzük. Ha a gyújtáskapcsoló hibásan működik, a kulcs akad vagy szorul a zárban, találunk rá megoldást. Évek óta teljes körű autókulcs szolgáltatást végzünk.

Opel zárból és kulcsból nagyon sok van, de mindent meg tudunk oldani, amit előzetesen megbeszélünk.

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

Amikor a kollégánk a helyszínre érkezik, nagyon fontos, hogy igazolni tudják ki az Opel gépjármű tulajdonosa vagy üzembentartója. Amennyiben a helyszínen nincsenek bemutatva a szükséges iratok, nem nyitjuk ki az autót!

Munkánk a legtöbbször nem ér véget azzal, hogy kinyitottuk az autót. Igen sokszor hívnak, hogy csak egy kulcs volt az autóhoz, és most eltűnt, nem találják, így kellene hozzá egy új kulcs is. Számunkra ez nem akadály.

Vannak könnyítő lehetőségek, egy pedáns autótulajdonos megőrzi az Opel autóhoz járó CARPASS kódkártyát, ami a kulcs elektronikus PIN kódját és a kulcs vágási kódját is tartalmazza. A kártya adataiból elkészíthető úgy a kulcs, hogy nem szükséges zárnyitó kolléga az autóhoz. A CarPass kártyát utólag is be lehet szerezni. Hivatalos márkaképviseletnél forgalmi engedély és törzskönyv bemutatása szükséges hozzá. Persze nem ingyen adják ki, de megéri, mert ha kell, több tízezer forintot meg lehet vele spórolni.

Nem minden Opel autónál van szükség a CarPassra, minden esetben, ha nyitni kell az autózárat, vagy új kulcsra van szükség, telefonáljon nekünk! 

Az Opel autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Autónyitással foglalkozó kollégánk, a zárnyitást több mint 15 éve csinálja, napi szinten. Mi az autókulcsokat több mint 20 éve készítjük, minden technikai kulcsprogramozó eszközünk rendelkezésre áll ahhoz, hogy nyitás után kulcsot is készítsünk az autóhoz. Ezt fillérekből, 5-10 ezer forintból nem lehet finanszírozni. Sok olyan „szakember” hirdet az interneten, akik hol rácsot hegesztenek, mint lakatosok, hol autót nyitnak. Elárulunk egy titkot, nem lehet a kettőt ugyanazzal a kézzel csinálni. Az autózár nyitás nagyon puha, finom mozdulatokat igényel. Ne rendeljen mindenféle lakatosoktól ilyen szolgáltatást, mert drága lesz a hiba javítása, és természetesen a kontárt többet nem fogja látni.

Azokat a weboldalakat/szolgáltatókat, akik cégnév, adószám, és telephely nélkül működnek, messzire kerülni kell a mai világban! Ha hibáznak, hogyan akarjuk rajta behajtani a költséget? Ez elgondolkodtató!

Mi fix telephellyel rendelkezünk több mint 50 éve - a Kulcskirály a garancia, hogy Ön a legjobbhoz fordul autózár-nyitás ügyében.

Cégünk vállalja bármilyen Opel típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Opel, Opel nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Opel, Opel nyitás