Nissan autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében három dolog számít, mégpedig az autó típusa az évjárata, és hogy hol áll az autó. Erre azért van szükség mert minden típus más és más nyitást igényel.

Sok telefonhívást kapunk vidékről, sajnos az internet nem tesz különbséget, hogy hol keresik az adott szolgáltatást, így messzi vidéki városokban is feljövünk „autónyitás“ kulcsszóra. Kollégáink elsősorban Budapesten és Pest megyében végzik az autónyitásokat, budapesti cég révén.

Az újabb, Nissan gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

A mai világban már természetes, hogy távirányítós kulccsal használjuk az autót, így nem kell bajlódni a zárral. 1-2 éve pedig megjelentek a középkategóriás Nissan autókban is a Start-Stop rendszerek. Ennek előnye, hogy egyáltalán nincs szükség a kulcsra, maximum a kinyitáshoz és a bezáráshoz a távirányító gombját kell megnyomni. Ezek a kulcsok is rendelkeznek azonban egy úgynevezett tartalék pótpengével, amit csak akkor kell használni, amikor a Nissan távirányítóban lévő elem lemerült, és nem tudjuk nyitni a zárat.

Azok a Nissan autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb kinyitni, mert ezeket mechanikusan lehet nyitni speciális célszerszámokkal.

Régebbi, kopott Nissan ajtózárakat megfelelő szakértelemmel fel tudunk újítani, a zárnak a kopott lamelláit kicseréljük, a régi kopott kulcsot újra legyártjuk. Ehhez minden esetben kiszerelt állapotban van szükségünk a zárakra, és kulcsos kollégáink egy-két napon belül újat varázsolnak.

A Nissan autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően.

Nálunk nincs kiszállási díj, csak az elvégzett munkát kell megfizetni! Minden esetben a telefonos kollégának el kell mondani, ki fogja igazolni és milyen módon az autó tulajdonjogát. Csak abban az esetben vállaljuk a munkát, ha a nyitásnál a helyszínen tartózkodik a tulajdonos vagy az üzembentartó.

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Nissan autónyitás szolgáltatást, pl. 6-8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Képzelhetik, hogy nézett ki a kilincs, az összebarmolt fényezés, a kárpit! Meg is kellett javítani, közel 150 ezer forintért! Úgyhogy csak óvatosan az „olcsójánosokkal”, jobb vigyázni!

Cégünk vállalja Nissan gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Nissan autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Nissan gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani.

Az alábbi Nissan autózárakat nyitottuk már ki az elmúlt 15 évben:

  • Nissan Almera zárnyitás
  • Nissan Juke ajtónyitás
  • Nissan GT-R zárnyitás – igen volt már egy-kettő a kezeink között!
  • Nissan Micra ajtónyitás – nagyon népszerű kisautó
  • Nissan Primera ajtózárnyitás – több is volt, és kulcsot is készítettünk hozzá!
  • Nissan QashQai autónyitás
  • Nissan X-trail zárnyitás

Nincs értelme mindet felsorolnunk, mert a zárak valamennyi típusban megegyeznek. Elsősorban az évjárat, ami megadja azt, hogy melyiket milyen kulccsal szerelték.

Ha kizárták, vagy bezárták a kulcsot, elhagyták azt, vagy elveszett a Nissan kulcs, hívjanak minket bátran, mi szakszerűen megoldjuk a problémát!  

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Nissan autónyitás, Nissan