Mitsubishi autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében azonban két dolog, ami számít, mégpedig az autó típusa és az évjárata. Ezzel nem különbséget akarunk tenni az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, mert minden típus más és más nyitást igényel.

Főbb Mitsubishi típusok amiket biztosan nyitunk, vagy már nyitottunk:

  • Mitsubishi ASX zárnyitás
  • Mitsubishi Carisma ajtonyitás
  • Mitsubishi Galant autónyitás
  • Mitsubishi Grandis autózárnyitás
  • Mitsubishi Lancer zárnyitás
  • Mitsubishi Outlander autónyitás
  • Mitsubishi Pajero ajtónyitás
  • Mitsubishi Space Star autózárnyitás

Az újabb, Mitsubishi gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Mitsubishi autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Mitsubishi autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb kinyitni, mert ezeket mechanikusan lehet nyitni speciális célszerszámokkal.

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

Fontos, hogy a megrendelő minden esetben tudja igazolni, hogy jogos az autónyitás megrendelése. Ez alatt azt értjük, hogy papírokkal tudja igazolni a helyszínen, hogy pontosan kinek a tulajdona az az autó, amit ki kell nyitnunk, vagy kulcsot kell készítenünk hozzá.

A Mitsubishi autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően.

Nálunk nincs kiszállási díj, csak az elvégzett munkát kell kifizetni, és abban nem fognak csalódni! Ha esetleg nem tudjuk az autót kinyitni, akkor semmit nem kell fizetni, de ilyen még nem fordult elő!

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Mitsubishi autónyitás szolgáltatást, pl. 6-8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Képzelhetik, hogy nézett ki a kilincs, az összebarmolt fényezés, a kárpit! Meg is kellett javítani, közel 150 ezer forintért!

Cégünk vállalja Mitsubishi gyártmányú és bármilyen típusú személygépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Mitsubishi autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Mitsubishi gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani. Vagy ha nem, akkor maradnak az „olcsójánosok”, a hozzá nem értő kontárok, és ismétlődhet a három bekezdéssel ezelőtt ismertetett történet.

Mitsubishi autózárak felújítását is vállaljuk szaküzletünkben, a Kulcskirályban. Minden olyan zárat vagy gyújtáskapcsolót tudunk javítani, amit kulcs működtet. Fontos, hogy minden esetben kiszerelt állapotban kell elhozni hozzánk a zárat, csak az autónyitást végezzük az autónál. De annak külön díja van. Ha szorul a kulcs, vagy nehezen fordul el, szereljék ki, hozzák el hozzánk, és mi felújítjuk. Minden típusú Mitsubishihez tudunk kulcsot készíteni, akár normál indítókulcsot, akár nyomógombosat.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Mitsubishi autónyitás, Mitsubishi