Mazda autónyitás

Vállaljuk Mazda autók nyitását minden hétköznap, reggel 8 órától délután 18 óráig. Elsősorban Budapest kerületeiben dolgozunk, de nem okoz problémát Pest megye sem. Minden település szóba jöhet. Hogy mikorra ér ki az autóhoz a zárnyitó kolléga, azt a kapcsolat menüpontban található telefonszámon elérhető kolléga fogja megmondani, a hívás során.

Amennyiben ránk bízza Mazda autója nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott Mazdát, mint egy 2013-as évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Fontos elmondanunk, hogy a Mazda autózárak nyitását a legtöbb esetben egy megfelelő célszerszámmal végezzük. Az autózárnyitó kolléga valamelyik ajtózáron keresztül oldja meg az ajtó nyitását. Ez a művelet komoly felkészültséget igényel, és több éves rutint. Az autónak azt kell felismernie, hogy a saját kulcsával van kinyitva, csak abban az esetben nem indul el a riasztó.

Gyakori gond szokott lenni az újabb Mazda típusoknál, hogy a zár el van takarva, az autó indítókulcsában meg semmi jele, hogy lenne benne valamilyen penge/kulcs. Pedig van, mert minden típushoz készítenek a keyless go-s kulcsokhoz is pótpengét, amivel akkor is ki lehet nyitni az autót, ha a távirányítóban lemerült az elem.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Mazdának a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Mazda bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani.

Hallottunk és személyesen is ismerünk olyan „szakembert”, aki reggel még valahol, mint lakatos ajtórácsot hegesztett, de amikor délután csörög a telefonja, elmegy megpróbálni kinyitni egy autót. Értjük, hogy több lábon kell megélni, de a mi filozófiánk, hogy csináljunk inkább kevesebb dolgot, de azt garanciával, szakszerűen és leinformálható módon. Nekünk nem csak egy mutatós honlapunk van, meg egy telefonszámunk, amin sürgős esetben árat kérhet pl. a Mazda 3 zárjának kinyitására. A mi vállalkozásunk mögött egy kulccsal foglalkozó szaküzlet, a Kulcskirály áll, ami már több mint 50 éve szolgálja a vevőket! Minket akkor is utolér, megtalál, ha esetleg valamiben hibáztunk az autónyitás során, de ilyen még nem fordult elő.

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember rohanásban van, és még az eső is szakad.

A legrosszabb, ami tényleg megtörténhet, ha akkor zár rá az autó, amikor egy gyerek vagy egy állat van az autóban! Ilyenkor mi tényleg minden eldobunk és száguldunk a helyszínre, mert ez az igazi sürgősségi zárnyitás! Ez a kötelességünk! Ha azonban az időjárás szélsőséges, nagyon meleg vagy hideg van, akkor nem maradhat élőlény bezárva az autóba, így sajnos marad az üvegtörés! Csak arra kell vigyázni, hogy a gyerektől, kutyától, háziállattól a távolabb lévő üveget törjék be, a repülő szilánkok miatt.

Minden esetben a Mazda ajtónyitásnál igazolni kell, hogy az autó kinek a tulajdona, és a sérülésmentes autózár-nyitás szolgáltatásunkat csak ezután tudják igénybe venni. Sürgős esetben hívják mobil telefonszámunkat, de többnyire hétvégén mi is pihenünk.

Abban az esetben is tudunk segíteni, ha Mazdájának minden kulcsa elveszett, az autó be van zárva, de szeretnék használni. Ez hosszabb és összetettebb művelet, de megoldjuk. A helyszíni autónyitás után, kiszerelünk egy zárat, az alapján elkészítjük a kulcspengét, a végén pedig mindent visszaszerelünk és felprogramozunk egy új indítókulcsot a Mazdához. Mindezt a márkaszerviz árai alatt és jóval rövidebb időkereten belül!

Mazda gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Mazda gyártmányú autójának nyitását!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Mazda autónyitás, Mazda