Lexus autónyitás

A Lexus autózárak nyitását nagyon hasonlóan végezzük el, mint a Toyota autók nyitását. Ez annak köszönhető, hogy a Lexus típusok a Toyota gyár amerikai piacra szánt változatai. A kulcsok működésében, vagy a Lexus távirányító frekvenciájának működésében nincs semmi különbség.

Az alábbi Lexus autózárak nyitásában biztosan tudunk segíteni:

  • Lexus GS autónyitás
  • Lexus IS zárnyitás
  • Lexus RX autózárnyitás
  • Lexus NX ajtónyitás

Ezekhez a típusokhoz a pótkulcsot el tudjuk készíteni, illetve a távirányítós kulcsmásolásban is tudunk segíteni!

Amennyiben cégünkre bízza a Lexus autója nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása. Az újabb Lexus autók kulcsaiban található biztonsági kulcs-penge, ami azt a célt szolgálja, ha a kulcs távirányítójában az elem lemerül, akkor is ki tudjuk nyitni az autót.

Az újabb, Lexus gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. Minden ehhez szükséges eszközzel rendelkezik az autónyitó kollégánk, ezenfelül a szükséges elméleti tudás is a birtokában van. Közel húsz éve nyitjuk ki a régebbi és az újabb autók zárait.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Lexusnak a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Lexus bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani.

A mások kedvenc „kifogásunk”, amikor azt mondják, hogy láttak valakit a neten, aki ugyanezt a szolgáltatást 8000 forintért csinálja.  Rendben, aztán majd lehet reklamálni az össze-vissza karistolt fényezés, a szétbarmolt belső kárpit, esetleg a letört kilincs miatt. Sajnos ebben a szakmában is sok a kontár, aki csak a tevékenységi kört szeretné szélesíteni. A legjobb honlapokon egyszerre ajánlják magukat autózárnyitásra és kerítés-hegesztésre. Nem mondunk nagy újdonságot, hogy a két szakma köszönő viszonyban sincs egymással. Mi rendelkezünk biztosítással is, de eddig soha nem kellett használni. Viszont 10-20 milliós autók kinyitásánál egy hiba elég, és drága a javítás.

Fontos tudni, hogy egy új Lexus kulcs a márkaszervizben akár 150 ezer forintba is kerülhet. Ha bennünket választ, biztos találunk megoldást erre lényegesen olcsóbban.

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod, két gyerek rohangál jobbra-balra, vagy még a fülén is bevásárló szatyrok lógnak, és még az eső is szakad.

Minden esetben hétköznap reggel 8-tól, délután 18 óráig tud hozzánk fordulni Lexus zárnyitás ügyében! Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van! Cégünknek csupán annyit kell igazolni, hogy az Önöké az autó. Ez viszont nagyon fontos! Nem nyitunk ki olyan autót, amivel kapcsolatban nem tudják igazolni, hogy jogosan kérik a szolgáltatásunkat.

Abban az esetben is tudunk segíteni, ha Lexus autókulcsból nincsen meg egy sem, és szükség lenne új kulcsokra. Lehetőség van az ajtózáron keresztül mechanikus kulcspengét készíteni, de ehhez minden esetben kiszerelt állapotban van szükségünk a zárra. Az autószerelő, vagy a szakember kiszereli a hibás zárat, és mi új, gyári méretű kulcsot tudunk készíteni, de ha kopott a zár, akkor is lehetőséget biztosítunk a zár felújítására. Olcsóbb megoldás ez, mintha kicserélnék az összes zárat az autóban.

Lexus gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Lexus gyártmányú autójának nyitását!

Az autózár nyitást elvégezzük Budapesten és Pest megyében, hétköznapokon, forgalomtól függően, akár egy órán belül a helyszínen vagyunk! Ha már az autónál van a kolléga, többnyire 10-15 percen belül kinyitjuk az autót. A záron keresztüli nyitásban az a jó, hogy nem sérül a Lexus autó fényezése, zárszerkezete.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Lexus autónyitás, Lexus
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Lexus autónyitás, Lexus