Land Rover autónyitás

Vállaljuk az összes Land Rover típusú autók zárjainak nyitását, roncsolásmentesen, trélerezés nélkül. Nem feszegetjük az ajtót, nem karcoljuk össze a fényezést, teljesen profin, 10-20 perc alatt a helyszínre érkezéstől számítva kinyitjuk autójának ajtaját.

Ezen típusú Land Roverek nyitását is vállaljuk, a teljesség igénye nélkül.

  • Land Rover Defender ajtónyitás
  • Land Rover Discovery zárnyitás
  • Land Rover Freelander autónyitás
  • Range Rover Evoqe autózárnyitás
  • Range Rover nyitás
  • Range Rover Sport sérülésmentes nyitása
  • Range Rover Velar nyitás

Az újabb vagy régebbi Land Rover típusok, a Jaguár márkával megegyező zárakkal vannak szerelve.

Több mint 10 éve foglalkozunk autózárak nyitásával, ez idő alatt, jó pár típus megfordult a kezünk között. Nemcsak az autóba zárt kulcsokkal kapcsolatban szoktak minket hívni, hanem gyakori probléma az, amikor csupán egy kulcs van az autóhoz, és nincs pótkulcs. Amikor az egyetlen használatban lévő kulccsal történik valami, pl. elveszik, eltörik, vagy beázik, akkor jön a probléma, melyet mi megoldunk.

Kollégánk kimegy a helyszínre az autóhoz, kinyitja a bezárt autót, és kiszerel belőle egy ajtózárat, vagy gyújtáskapcsolót. Azt elhozza üzletünkbe, mi pedig szétszedjük, és a vágási kódokkal elkészítjük a kulcsot. Ez után az autóhoz ki kell mennie az autókulcs programozó kollégának is a zárnyitó kollégával együtt, és ő az előre elkészített kulcsot felprogramozza az autóhoz.

A telefonban elmondott ár mindig egy autó zárjának a nyitására vonatkozik, és alapesetben egy darab kulcsot készítünk az autóhoz. Szükség esetén tudunk több kulcsot is másolni és programozni az autóhoz.

Hogyan lehet egyszerűen elkerülni, hogy kizárjuk magunkat, és ne legyen kulcsunk az autóhoz?

Mindig ügyeljünk arra, hogy legyen egy tartalék kulcs az autóhoz, ami nyitja az ajtót, és indítja az autót. Ha van pótkulcs, ami nem távirányítós, az esetek többségében akkor is lehet programozni új, nyomógombos kulcsot az autóhoz.

Autózár-javítás, gyújtáskapcsoló felújítás

Régebbi Land Roverek zárjainak a kulcsos részét is felújítjuk, ez irányú igény esetén nálunk jó helyen járnak. Vállaljuk mindenféle Land Rover és Range Rover terepjáró kulcsos zárrész felújítását.

Ehhez is arra van szükség, hogy kiszerelt állapotban elhozzák a zárat vagy zárakat, és mi szétszedés után kipucoljuk azokat, és ha szükséges, a zárlamellákat is kicseréljük benne.

A régi, kopott kulcsot is fel tudjuk újítani, profi kulcskészítő gépünkkel el tudjuk készíteni gyári méretben az autókulcsot.

Land Rover ajtónyitást elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalunk. Távolabbi országrészekről is hívhatnak minket, országosan több kulcsost ismerünk, lehet, hogy tudunk ajánlani valakit.

A hívástól számítva egy órán belül próbálunk a helyszínre érni, attól függően természetesen, hogy éppen van-e pont munkánk, illetve, hogy mekkora a forgalom.

Minden esetben teljesen roncsolásmentesen végezzük a zárnyitást, utánunk bármikor készíthető kulcs az ajtózárhoz.

Hétköznap reggel 8 és 18 óra között érik el kollégánkat telefonon autózárnyitás és autókulcs készítés ügyében.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Land Rover, Land Rover nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Land Rover, Land Rover nyitás