Lancia autónyitás

Cégünk vállalja Lancia gyártmányú személygépkocsik nyitását, zárszerelését, zárkódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra. Továbbá bármilyen Lancia autótípusnak az ajtózárját vagy gyújtáskapcsolóját fel tudjuk újítani.

  • Lancia A112 Lancia Beta
  • Lancia Delta Lancia Voyager
  • Lancia Musa Lancia Ypsilon
  • Lancia Gamma Lancia Zeta
  • Lancia Phedra Lancia Prisma
  • Lancia Kappa Lancia Thema
  • Lancia Lybra Lancia Thesis
  • Lancia Dedra Lancia Y10

Amennyiben Ön kizárta magát, beletörte az autókulcsot a zárba, cégünk sérülésmentesen vállalja Lancia gépkocsijának a kinyitását. Nem roncsolunk, nem rongálunk! Nem törünk be üveget, nem feszítünk fel ajtót!

A Lancia és a Fiat zárak nem sokban különböznek egymástól, a nyitásuk sem túl bonyolult. A megfelelő célszerszámmal pár perc alatt sérülés- és barmolás nélkül ki lehet azokat nyitni. Amennyiben az autó nem rendelkezik már semmilyen kulccsal, velünk egyeztetve, a hiányzó chipel ellátott indítókulcsot is egy munkanapon belül elkészítjük.

Lancia gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Lancia autójának nyitását.

Autónyitás Budapesten és Pest megyében egy órán belül (forgalomtól függően). Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia!

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100 % roncsolásmentesen!

Ha a régi ajtózár akad, a kulcs már el van kopva, esetleg nehezen fordul el a gyújtáskapcsolóban, autókulcsos kollégánk a kiszerelt alkatrészt teljes körűen felújítja, amelyre 6 hónap garanciát vállalunk. A kiszerelésből és visszaszerelésből adódó károkért felelősséget nem vállalunk, azokat a munkafázisokat nem vállaljuk. Senki ne jöjjön üzletünkhöz, hogy a Lanca bal hátsó ajtajában belül a kilincs nem működik. Nem vagyunk szerviz. Csak azokkal a kiszerelt zárakkal foglalkozunk, amiket kulcs működtet!

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el aki feszítgetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot a kinyitandó autó felé. Az ehhez szükséges papírokat minden esetben elkérjük. Nem nyitunk ki olyan autót, aminek nem tudja a megrendelő igazolni, hogy az övé-e, vagy ő e az üzembentartó.

Sokan azt gondolják, hogy az autónyitás egyszerű feladat, mert nem igényel szakmai hozzáértést csak egy drótot. Nem szabad hinni ennek az állításnak, mert nem igaz! Ne bízza kontárokra ezt a feladatot, mert már mindenki autónyitásból akar megélni, olyanok is, akik az előző munkahelyükön raktáros vagy rendőr volt.

A mi autónyitás vállalkozásunk nem csak egy jól kinéző, és sokat ígérő weboldalból áll. Több szakember dolgozik össze, hogy a lehető leggyorsabban, és a legjobb áron jusson hozzá a a megrendelő a hiányzó Lancia kulcshoz. Mivel egy igen nagy fizikális üzlet a műhelyünk is egyben, ráadásul szinte a város központjában, így nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy olyan módon dolgozzunk, mint egyes névvel és telefonszámmal rendelkező „kollégák”. Többször mentünk már úgy mások után autót nyitni, hogy miután ő szétbarmolta az ajtót, és összekarcolta a fényezést, azt ígérte, hogy a megfelelő szerszámért el kell mennie. Soha nem tért azonban vissza, és a telefont sem vette fel. Ilyen „szakember“ sok van. Ha valaki valami rosszat ír róla, akkor készít egy új weboldalt, vesz egy új telefonszámot, és kész. Ez nálunk kizárt! Ha hibázunk, azért is vállaljuk a felelősséget, habár a zárnyitás területén eddig nem volt elégedetlen ügyfelünk. Nem hagytunk ott egy autót sem bezárva. Anyagi kárt autóban és semmilyen más tulajdonban soha nem tettünk!

Azt javasoljuk, hogy minden esetben, amikor felhívnak egy autónyitással – autózár-szervizzel foglalkozó céget, hogy kérdezzenek rá az áraikra, kérdezzék meg, hogy mennyiért nyitják ki az adott típusú autót, és ami a legfontosabb, hogy milyen módszerrel nyitják ki azt.

Ha Lancia autónyitással vagy kulcsmásolással kapcsolatban van kérdése, bátran keresse a legmegbízhatóbb autózár szerviz céget. Külön ezeknek a problémáknak a megoldására szakosodtunk. Egy jól működő csapat dolgozik össze, amikor egy olyan autónak a kulcsát kell elkészíteni, ami zárva van, és nem találják a hozzá tartozó kulcsot! Bátran forduljon hozzánk, nem fog csalódni!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Lancia autónyitás, Lancia
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Lancia autónyitás, Lancia