Kia autónyitás

Cégünk vállalja Kia gyártmányú személy- és tehergépkocsik nyitását, zárszerelését, zár kódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra.

  • Kia C’ed zárnyitás
  • Kia Cerato autónyitás
  • Kia Sorento ajtónyitás
  • Kia Soul nyitás
  • Kia Optima autózárnyitás
  • Kia Picanto zárnyitás
  • Kia Magentis autónyitás
  • Kia Sportage nyitás

Amennyiben Ön kizárta magát, beletörte az autókulcsot a zárba, cégünk sérülésmentesen vállalja Kia gépkocsijának a kinyitását. Nem roncsolunk, nem rongálunk! Nem törünk be üveget, nem feszítünk fel ajtót! Budapest területén dolgozunk elsősorban, de kiszállunk Pest megyei településere is. Forgalomtól függően, egy órán belül kiérkezik a kollégánk, aki profi eszközökkel, és megfelelő szaktudással néhány percen belül kinyitja a bezárt Kia gépkocsi zárját.

Az autó kinyitásának módja mindig függ az adott autó típusától és évjáratától. Nem egyformán nyitunk ki egy 2015-ben gyártott Kia gépkocsit, és egy 1998-as évjáratú autót.

Kia gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Kia autójának nyitását.

Legutóbb egy Kia Sportage autóhoz kellett az autónyitó kollégának kimenni, miután a tulajdonos kapott egy ajánlatot a márkaszervizből az első kulcsra, ami több mint 146 ezer forint volt. És ebben nem volt még benne a tréler ára, mellyel a szervizbe juttatják a gépkocsit! A szervizbe 3 munkanap kellett volna a kulcs elkészítéséhez. Mi egy munkanapon belül elkészítettük a teljes értékű kulcsot, ami egy nyomógombos bicskakulcs volt. A nyitás és a kulcskészítés összesen egy munkanap volt, és mindez 100 ezer forint alatt! Mi mindent a helyszínen végeztünk, a tulajdonosnak semmi dolga nem volt, nem kellett vontatni, várakozni!

Autónyitás azonnal, autónyitás hétköznap munkaidőben! Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia! Mivel több kolléga szaktudása is szükséges lehet a kulcs elkészítéséhez, így ezeket a munkákat mi csak hétköznap vállaljuk.

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100 % roncsolásmentesen!. Nálunk nincs karcolt ajtó, sem sérült zárszerkezet!

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el aki feszítgetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot a kinyitandó autó felé. Ez nagyon fontos! Kollégánk már a telefonban kérdezni fogja, hogy minden szükséges dokumentum a rendelkezésre áll-e. Ha minden rendben, a kollégánk a megbeszélt időben és helyen ott lesz, ahol az iratokat személyesen is szükséges neki bemutatni. Ez után kezdődik a zárnyitás, ami a tapasztalatok szerint egy Kia C’eed esetében körülbelül 10 perc.

Budapesti cégként ismerünk elég sok mindenkit, akik mindent elvállalnak, de nem értenek semmihez. Ezekből sajnos elég sok van. Ismertetőjelük, hogy a zárnyitás, autónyitás témakörben folyamatosan fizetett hirdetésként vannak jelen a Google keresőben. Ezeket a  „cégeket” a lehető legmesszebb érdemes elkerülni!

Amikor kiválasztunk valakit az internet által javasolt cégek közül, érdemes nem csak a hívogató telefonszámra koncentrálni. Mi van ha baj történik? Milyen üzlet áll az adott vállalkozás mögött? Mit tud felmutatni? Egy jól felmatricázott autót? Az bizony elég kevés.

A mi zárnyitással foglalkozó weboldalunk, az autonyitas-zarnyitas.hu mögött a Kulcskirály zárszaküzlet áll. Nem fogunk eltűnni, mindig megtalálhatók vagyunk. Amennyiben módunkban áll, segítünk mindenkinek akinek a Kia gépkocsi zárját kell javítani, vagy kulcsot kell hozzá készíteni. Teljes körű autókulcs és autózár szolgáltatást nyújtunk már több éve.

Ne bízza értékes autójának a nyitását egy idegen, leinformálhatatlan emberre! Legyen óvatosabb! Lehet, hogy mi egy kicsivel magasabb összegen dolgozunk, de nem fogunk eltűnni, és azt ígérni, hogy majd jövünk, otthagyva egy beletört drótdarabot az autózárban!

A Kia autózár nyitást minden esetben ott végezzük el, ahol az autó van. Nincs szükség trélerre, maximum ha nagyon vidéken van, és megéri azt, ahogy mi nyitjuk ki, illetve, hogy mi készítsünk hozzá autókulcsot.

Kia autózár javítással is bátran keressenek bennünket, akadozó gyújtáskapcsolót is felújítunk!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Kia, Kia nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Kia, Kia nyitás