Jeep autónyitás

Cégünk vállalja bármilyen Jeep személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétköznap munkaidőben, Budapesten és Pest megyében elsősorban. A további települések is megoldhatók, de ilyenkor előre egyeztetni kell.

Amennyiben cégünkre bízza az Jeep nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott Jeep-et, mint egy 2013-as évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb, amerikai Jeep gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. Az ehhez szükséges eszköz és tudás az autónyitó kollégánk rendelkezésére áll.

Régebbi Jeep autózárak és gyújtáskapcsolók felújítását is vállaljuk, de cseréjét és szerelését nem. Azt telefonon egyeztetjük, hogy ránk van-e inkább szükség, vagy egy autószerviz szolgáltatására.

Kopott kulcsok felújítását vállaljuk, gyári méretben el tudjuk készíteni a kulcs pengéjét is.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Jeep-nek a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Jeep bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani.

Ha minden kulcs elveszett az autóhoz, és a semmiből kell pótolni azt, nem érdemes törni, zúzni az autót. Zárnyitás után elvégezzük az összes szükséges munkát egy cégen belül. Kiszereljük az ajtózárat, vagy gyújtáskapcsolót, elkészítjük a kulcsot a zárlamellák alapján, és a helyszínen az autókulcs készítő kolléga a zárnyitós kollégával együtt elvégzi a végső munkafolyamatokat. Tudunk normál indítókulcsot is programozni az autóhoz, de megoldható a távirányítós, nyomógombos autókulcs készítés is.

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod, két gyerek rohangál jobbra-balra, vagy még a fülén is bevásárló szatyrok lógnak, és még az eső is szakad. Gyakori gond szokott lenni, hogy az autó távirányítójában lemerül az elem. Természetesen az úgy szokott lemerülni, hogy még be tudtuk zárni az autót, de nyitni már nem tudjuk. Ilyenkor is tudunk segíteni, kollégánknál vannak különböző elemek, amikkel ezt az apró hibát ki lehet küszöbölni. Típusonként változik, de előfordul olyan eset is, hogy hiába teszünk új elemet a távirányítóba, továbbra sem működik. A távirányító visszaszinkronizálásában is tudunk segíteni.

Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van! Cégünknek csupán annyit kell igazolni, hogy az Önöké az autó. A telefonhívás során egyeztetjük, hogy milyen iratok állnak rendelkezésre, és ha minden rendben van, akkor a kollégánk nyitás előtt a helyszínen el is kéri azokat megtekintésre.

Amerikai és európai piacra szánt Jeep gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Jeep gyártmányú autójának nyitását!

Kollégánk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a Jeep autózárak területén. Eddig egyetlen autó sem maradt még zárva!

Autónyitás azonnal, autónyitás hétköznaponként, reggel 8 és este 18 óra között!  Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Jeep, Jeep nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Jeep, Jeep nyitás