Iveco autónyitás

Nemcsak személygépkocsik zárjának nyitását vállaljuk, hanem teherautók sérülésmentes zárnyitását is. Az Iveco típusok igen népszerűek, nagyon sok van belőlük hazánkban is.

Budapest és Pest megyében vállaljuk mindenféle Iveco haszongépjármű nyitását, továbbá kulcselvesztés miatt annak pótlását.

Az autónyitás megrendelésekor igazolni kell, hogy jogosan kérik-e szolgáltatásunkat.

A kisteherautóknál nagyon fontos, hogy mindig rendben induljon és folyamatosan tudjon termelni. Ha egy autó áll, azért mert a kulcsot bezártuk, vagy egyáltalán nem találjuk, az időkiesés. Ha minket hívnak, mi minden esetben teljes körű autókulcs szervizt szolgáltatunk.

Egyéb más cégekkel ellentétben, nekünk egy Iveco zárnyitás nem tart tovább 10-15 percnél, típus és évjárattól függetlenül. A zárnyitás során az autóban, vagy annak fényezésében, kárpitozásában semmiféle kárt nem teszünk!

Három fontos dolgot kell tudnunk, mikor bennünket hívnak zárnyitással.

  • Hol van pontosan az autó, amit ki kell nyitni?
  • Milyen típusú autó, amit nyitni kell?
  • Mi a gyártási éve az autónak?

Ezen felül, ha szükséges a kulcs pótlása is, annak folyamatát kollégánk a telefonos beszélgetés során elmondja.

Vannak alapesetek, mikor a folyamat ugyanaz, de évjárat függő is.

Van olyan teherautó, amit a helyszínen kell programoznunk, de régebbi típusoknál kiszerelt állapotban kell az immo doboz.

Többnyire egy munkanapon belül akkor is el tudjuk készíteni az autókulcsot, ha nem volt meg hozzá egy sem.

Iveco zárak roncsolásmentes nyitását vállaljuk, feszegetés- és fényezés karcolás nélkül, minden esetben a záron keresztül. Hétköznapokon, 8 és 18 óra között tud hívni minket!

Sok esetben ma már nem használjuk a kulcsot az ajtónyitásra, mert nem dugjuk be a zárba a kulcsot, csak a távirányítós nyomógombbal nyitjuk-zárjuk az autót. Ezért fordul az elő nagyon sokszor, hogy záron keresztül 10-15 év  után már meg sem mozdul a kulcs az ajtóban, vagy elfordul, majd reccsenés, és már nem működik a zár. Mindez bosszantó, de nem reménytelen. Autónyitó kollégánk az ilyen nehezebben működő zárakkal is megbirkózik!

Vállaljuk Iveco autózárak és gyújtáskapcsolók teljes körű felújítását, hogy a kulcsok újra könnyedén és biztonságosan működjenek a zárakban.

A kulcs elfordítása és behelyezése könnyedén kell, hogy működjön, akár csak az elfordítása is.

Elektronikusan nem foglalkozunk ezekkel a zárakkal. Csak mechanikusan újítjuk fel őket, illetve a kulcskopásból adódó hibákat tudjuk megjavítani.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Iveco, Iveco nyitás