Hyundai autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében két dolog számít, mégpedig az autó típusa és az évjárata. Ezzel nem különbséget szeretnénk tenni az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, mert minden típus más és más nyitást igényel.

Hyundai ajtónyitás megrendelése nagyon egyszerű:

  • Szükségünk van az autó gyártási évére
  • Szükségünk van az autó pontos típusára
  • Szükségünk van hol található pontosan az autó amit ki kell nyitni.

Telefonon tudja zárnyitó kollégánktól a szolgáltatást megrendelni, de fontos tudniuk, hogy amikor a helyszínre érünk, először az iratokat fogunk elkérni. Erre szükség van! A megrendelőnek igazolnia kell, hogy jogosan rendeli meg az autónyitást. Ha ezen túl vagyunk, és a zár meg az ajtó nem lett előzőleg szétbarmolva, nagyjából tíz percen belül, sérülésmentesen kinyitjuk a Hyundai autójának ajtaját.

  • Hyundai i10 zárnyitás
  • Hyundai i20 autónyitás
  • Hyundai i30 autózárnyitás
  • Hyundai i40 ajtónyitás
  • Hyundai Santa Fe zárnyitás
  • Hyundai Tucson autónyitás

Az újabb, Hyundai gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Hyundai autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Hyundai autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

Bizonyos Hyundai kulcsokat egyszerűen el tudunk készíteni, majd az autóhoz tudjuk programozni. Főleg az újabb típusok esetében nincs szükség másra csak telefonon keresztül a kért információkat megadni. A legújabb autókulcs programjainknak köszönhetően, lehetőségünk van pár órán belül egy teljes értékű, új kulcsot elkészíteni anélkül, hogy az autóhoz mennénk. Itt a mechanikus elkészítést értjük, a programozást az autónál kell végeznünk, viszont nem kell már az autónyitással bajlódni!

Ebben az esetben is egy munkanapon belül elkészül a kulcs, ezzel nem tud versenyezni egy márkaképviselet sem!

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy melyik típussal állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

A Hyundai autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Cégünk vállalja Hyundai gyártmányú és bármilyen típusú személygépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Ha a Hyundai zárja kopott, a kulcs nehezen megy bele, vagy jön ki, esetleg a gyújtáskapcsolóban nehezen fordul el, hozza el hozzánk kiszerelt állapotban a zárat, és teljes körűen vállaljuk annak felújítását. Ha a kulcs van elkopva, az sem akadály, az új kulcsot a számítógép vezérelt autókulcs-készítő gépünkkel elkészítjük, a gyári méretek szerint. Így a hibás működés könnyedén orvosolható.

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Hyundai autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Hyundai gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb.

Ha minket bíz meg az autónyitással, nem fog csalódni! Nem csak gyorsan dolgoznak kollégáink, de árban is sokkal jobbak, mint bármelyik hivatalos márkaszerviz.

Hétvégén és éjszaka nem dolgozunk, minden esetben hétköznap reggel 8 és este 18 óra között vagyunk telefonon elérhetőek!

Ha Hyundai zárnyitásra van szüksége, keressen bennünket!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, hyundai, hyundai nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, hyundai, hyundai nyitás