Honda autónyitás

Ha nincs meg a Honda kulcsa és zárva van, cégünk vállalja a nyitást és a kulcskészítést. Hívjanak bennünket telefonon, és kollégánk minden információt el fog mondani. Amire biztosan kíváncsiak vagyunk:

  • Milyen évjáratú Honda autó van bezárva?
  • Milyen típusú a Honda, ami be van zárva?
  • Hol van az autó, amit kollégánknak nyitni kell.

A telefonban pontos árat fogunk adni külön az autó nyitásra, ha csak arra van szükség, és külön a kulcskészítésre. Lehetőség van nem távirányítós Honda kulcs rendelésre és távirányítós, nyomógombos kulcs kérésére is.

Ami még nagyon fontos, hogy minden megrendelőnknek igazolnia kell, hogy a nyitást jogosan rendeli meg tőlünk. Ehhez a gépjármű irataira van szükség, illetve valamilyen fényképes igazolványra. Ha ezt nem tudja megtenni, nem áll módunkban elvállalni a munkát.

Az újabb, Honda gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Honda autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Honda autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

Beragadt, öreg, kopott Honda ajtózárak felújítását vállaljuk, egy-két munkanapon belül. Minden esetben kiszerelt zárra van szükségünk, mi magunk autószerelést nem végzünk. Ha gyújtáskapcsoló hiba van, azt is megoldjuk.

Az évek során sok esettel találkoztunk, és nagyon kevés olyan probléma volt, amit ne tudtunk volna megoldani. Természetesen egy törött, vagy feszegetett zár már lehet, hogy menthetetlen, azonban a hibát személyesen is látnunk kella pontosításhoz.

Ha a nyitás a mi hibánkból kifolyólag nem sikerül, nem kell fizetni, nincs kiszállási díj sem!

A Honda autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Honda autónyitás szolgáltatást, pl. 8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Az ilyen „szakit” el kell küldeni! Mi a hiányzó kulcsot elkészítjük, viszont az okozott kárt már csak egy autószerelő vagy márkaszerviz fogja tudni megoldani.

Cégünk vállalja Honda gyártmányú és bármilyen típusú személygépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Népszerűbb Honda típusok amiknek a nyitását biztosan vállaljuk.

  • Honda Civic ajtónyitás
  • Honda Accord zárnyitás / kulcskészítés
  • Honda CR-V autónyitás, egyre népszerűbb típus, a nyitása nem okoz gondot
  • Honda Jazz zárnyitás

De bármilyen Honda lehet, hiszen a kulcsaik és a zárjaik működése nagyon hasonló. Azok a típusok is megoldhatók, ahol nem látszódik az ajtózár. A kulcsban vész esetére mindig találni valamilyen pengét.

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Honda autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Honda gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani. Vagy ha nem, akkor maradnak az „olcsójánosok”, a hozzá nem értő kontárok, és ismétlődhet a pár bekezdéssel fentebb ismertetett történet.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Honda, Honda nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Honda, Honda nyitás