Ford autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében két dolog számít, mégpedig az autó típusa és az évjárata. Ezzel nem különbséget szeretnénk tenni az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, mert minden típus más és más nyitást igényel.

Az újabb, Ford gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Ford autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Ford autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

A Ford távirányítók hajlamosak az elemcsere után elfelejteni a nyitó/záró frekvenciát. Ha ilyen problémával találkoznak, jöjjenek el az autóval autókulcsos kollégánkhoz, és ő visszaprogramozza a kulcsot.

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb kinyitni, mert ezeket mechanikusan lehet nyitni speciális célszerszámokkal.

A leggyakoribb Ford típusok a következők, amelyekkel kapcsolatban nagy rutinnal rendelkezünk, a nyitásuk nem okoz semmilyen gondot, problémát.

Ford C-Max ajtónyitásban már a típus megjelenése óta otthon vagyunk. Legyen az régebbi modell vagy újabb, nekünk nem okoz különösebb kihívást. Minden Ford C-Max autózár alapesetben távirányítóval nyitható, de ha lemerül az elem, van mód a kihajtható pengével vagy a kulcsszárral a záron keresztül kinyitni az autót. Kulcselvesztés esetén az új kulcs elkészítésében teljes körűen tudunk segíteni. Nyitjuk a zárat, elkészítjük a mechanikus kulcsot, és felprogramozzuk az indításgátló chipet.

Ford Fiesta zárnyitást minden esetben el tudjuk végezni, évjárattól függetlenül. A régebbi Ford ajtózárakat szükség esetén teljesen fel tudjuk újítani, az akadozó gyújtáskapcsolót pedig újjá tudjuk varázsolni.

Ford Focus autónyitás Budapesten és Pest megyében egy órán belül! Ha minden kulcs elveszett, egy munkanapon belül pótoljuk a kulcsot! Hazánkban a Ford Focus nagyon népszerű modell, rengeteg kulcsot másolunk hozzájuk, legyenek akár sima chipes indítókulcsok, vagy teljes értékű távirányítós kulcsok. Az újabb Ford Focus-hoz megoldható a bicskakulcs változat is.

Ford Focus C-Max zárnyitást ugyanúgy megoldjuk, mint a normál Ford Focus nyitását. Sürgős esetben akár egy órán belül nyitva van az autó, Pest megyén belül bárhol. Hozzáértő szakemberünknek köszönhetően, a zárnyitás ideje kb. tíz perc.

Ford Fusion nyitás - Szakembereink folyamatos fejlődésének köszönhetően, illetve a megfelelő eszközök használata végett, a nyitást roncsolásmentesen el tudjuk végezni. Ez azt jelenti, hogy semmilyen látható nyoma nincsen az ajtónyitásnak, nincsen felületi karcolás, vagy karosszéria hiba-okozás. Lehet egy véletlen mozdulat, hogy a kulcs bezáródik az autóba, ha minket választanak ez nem probléma, és maximálisan meg lesznek elégedve.

Ford Galaxy autónyitás a záron keresztül a leggyorsabb. Akár egy parkolóházban, akár a ház előtt kell nyitni az autót, mi biztosan megoldjuk. A régebbi Ford Galaxy ajtózárak javításában, felújításában is tudunk segíteni. Fontos megjegyeznünk, hogy minden esetben kiszerelt állapotban kellenek a zárak, és csak olyan zárral foglalkozunk, aminek a működéséhez kulcsra van szükségünk. Autószerelést, kárpit bontást végezni nem áll módunkban!

Ford kulcsmásolást minden típushoz és minden évjárathoz vállalunk!

Ford Mondeo zárnyitás kulcs nélkül, garanciával! Bármilyen Ford Mondeot kinyitunk sérülésmentesen, nyom nélkül. Nem roncsolunk, nem feszegetünk. Nem dugdosunk rozsdás drótot sehova, ami összekarcolja a fényezést. A zárakban nem teszünk kárt. Ha minden kulcs elveszett és pótolni kell, egy ajtózáron keresztül elkészítjük a kulcsot, majd a helyszínen felprogramozzuk az indításgátló chipet. Bármilyen Ford Mondeóhoz tudunk kulcsot biztosítani.

Régebbi Ford Mondeo-k esetében a kopott kulcsot meg tudjuk csinálni. A  hengeres Ford kulcsok sok esetben 10-15 év használat során teljesen elkopnak. Nekünk nem akadály, teljesen új kulcsot tudunk adni, a régi kulcsból a chipet áttesszük az új kulcsba.

Ford Mustang nyitást vállalunk, még akkor is, ha nem az új európai modell, hanem a régebbi amerikai típusok közül való. A nyitószerszámaink minden Ford autótípushoz megfelelnek. 1995-96 előtti Mustangokhoz még chip nélküli kulcsok tartoztak, így könnyedén tudunk kulcsot készíteni a zár alapján. Az újabb Mustangokhoz is elkészítjük a kulcsot, szükség szerint.

Ford S-Max autónyitás már több mint tíz éve, garanciával! Nem hagyunk ott autót, hogy majd visszajövünk, vagy jön egy másik kolléga! Ez nem a mi üzletpolitikánk. Ez a nagyszerű egyterű sokak számára a családi mindenes autó. Így nem lehet, hogy az iskola, vagy a pláza parkolójában napokig álljon bezárva. Garantáltan olcsóbban kinyitjuk, mint hogy hívnának egy trélert, ami elviszi a márkaszervizbe.

Ford Transit és bármilyen Ford haszongépjármű nyitását vállaljuk! Kulcselvesztés esetén a kulcsot is tudjuk pótolni. A teherautóknál gyakrabban használják az ajtózárakat, így annak a kopása is hamarabb bekövetkezik. Ha akad vagy szorul a Ford ajtózár, hozza el üzletünkbe kiszerelve, és mi teljesen felújítjuk, garanciával.

Áraink meghatározása elsősorban attól függ, hol van az autó, milyen távolságban. Budapesten fix tarifákon dolgozunk, de Pest megye eltérő árakat eredményez. Nem tartjuk fixen a megye határt, minden telefonhívást szívesen fogadunk, elképzelhető, hogy az adott településen ismerünk valakit, aki megoldja az ön problémáját.

A Ford autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Bármilyen Ford autónyitás-zárnyitás elkezdése előtt a megrendelőnek igazolnia kell, hogy jogosan rendeli meg az autó zárjának a nyitását. Csak abban  az esetben nyitunk ki bármilyen autót, ha a forgalmi engedélyt vagy a törzskönyvet felmutatták. Ezen felül fényképes igazolványra is szükség van a nyitáshoz. Nem elegendő, hogy felhív a tulaj, meg befotózzuk a papírt.

Cégünk vállalja Ford gyártmányú és bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik roncsolásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Ford, Ford nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Fiat, Fiat nyitás