Fiat autónyitás

Cégünk vállalja Fiat gyártmányú személy- és tehergépkocsik nyitását, zárszerelését, zár kódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra.

  • Fiat Bravo Fiat Seicento
  • Fiat Panda Fiat Uno
  • Fiat 500 Fiat Croma
  • Fiat Freemont Fiat Ducato
  • Fiat Punto / Grande Punto Fiat Tempra
  • Fiat Qubo Fiat Fiorino
  • Fiat Doblo Fiat Marea
  • Fiat Multipla

Amennyiben Ön kizárta magát, beletörte az autókulcsot a zárba, cégünk sérülésmentesen vállalja Fiat gépkocsijának a kinyitását. Nem roncsolunk, nem rongálunk! Nem törünk be üveget, nem feszítünk fel ajtót! Ügyfél kérésre sem, még akkor sem, ha ez lenne a legolcsóbbnak tűnő lehetőség.

Az autó kinyitásának módja mindig függ az adott autó típusától és évjáratától. Nem egyformán nyitunk ki egy 2011-ben gyártott Fiat gépkocsit, és egy 1998-es évjáratú autót.

Fiat gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten és Pest megyében, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Fiat autójának nyitását. Hívástól számítva, leterheltségtől függően, egy órán belül a helyszínre érünk és elkezdjük a munkát, ami többnyire 5-10 percig szokott tartani.

Olyan eset is előfordulhat, hogy a távirányítóban lemerül az elem, és a régi Fiat ajtózár már be van rohadva. Kollégáink mindenre fel vannak készülve, ha kell elemet cserélnek, ha kell kitisztítják az ajtózárat és újra működő képes állapotba hozzák.

Mit csináljunk ha régi Fiat gépkocsinkhoz minden kulcs elveszett? – Hívjanak bennünket, megoldjuk a kulcspótlást egy munkanapon belül. A bezárt gépkocsizárat kinyitjuk, az ajtózárat vagy gyújtáskapcsolót kiszereljük, elkészítjük a kulcsot, majd az immo chipet is felprogramozzuk.

Csak olyan ajtókkal foglalkozunk amiben, KULCSOS zárszerkezet van! Nem megyünk ki, hogy nézzük meg a bal hátsó ajtót, mert néha szorul. Ilyenkor el kell vinni autót szerelőhöz. Elsősorban sürgősségi nyitásokat végzünk olyan esetben, amikor nincsen pótkulcs és az autó nem mozdítható! Ha tud menni az autóval, az jó, annak örülünk, vigye szervizbe és megoldják a szoruló ajtó gondját.

Az üzletünk elé ne jöjjenek, mert nem fogjuk kiszerelni a zárat. Zárjavításnál, vagy gyújtáskapcsoló felújításnál minden esetben kiszerelt állapotban hozzák el a zárat!

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100 % roncsolásmentesen!

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el aki feszítgetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot a kinyitandó autó felé.

Sokan azt gondolják, hogy az autónyitás egyszerű feladat, mert nem igényel szakmai hozzáértést csak egy drótot. Nem szabad hinni ennek az állításnak, mert nem igaz! Ne bízza kontárokra ezt a feladatot, mert már mindenki autónyitásból akar megélni, olyanok is, akik az előző munkahelyükön raktáros vagy rendőr volt.

Azt javasoljuk, hogy minden esetben, amikor felhívnak egy autónyitással – autózár-szervizzel foglalkozó céget, hogy kérdezzenek rá az áraikra, kérdezzék meg, hogy mennyiért nyitják ki az adott típusú autót, és ami a legfontosabb, hogy milyen módszerrel nyitják ki azt.

Az évek során találkoztunk olyan ügyfelekkel, akik már előttünk egy másik LAKATOST kifizettek, mert a „szakember” olcsóbb árat mondott ötezer forinttal, mint cégünk. Az illető minden kontár lehetőséget megragadott, amit az interneten látott, és okozott egy kétszáz ezer forintos kárt, mert az ajtót túlfeszítette, a zárat tönkrevágta, és a fényezést összekarcolta. Persze nem sikerült kinyitnia, de elkérte a munkadíjat, majd otthagyta a megrendelőt. Csak olyantól kérjenek segítséget, akik valóban ezzel foglalkoznak! Szakembereink hivatásszerűen végzik az autónyitást, nem mellékesként!

Autózár szerviz és autózár nyitást hétköznap, munkaidőben végzünk. Az autózár javítást az üzletünkben, kiszerelt állapotban végezzük. Csak olyan zárszerkezetekkel foglalkozunk, ahol a kulcs nem működik a zárban. Ha szorul, akad, nem lehet kihúzni a kulcsot. Ez többnyire a kopott vagy sérült kulcsnak a hibája.

Fiat gyújtáskapcsolókat is felújítunk, ha kell, az összes hibás lamellát kicseréljük, és olyan lesz mint új korában.

Amennyiben Fiat bontóban vásárol zárat vagy zárakat, meg tudjuk csinálni, hogy a régi chipes kulccsal működjön, ne kelljen még elektronikusan is szerelni az autót.

Fiat autónyitást is csak abban az esetben vállalunk, ha tudja a szolgáltatást megrendelő igazolni, hogy jogosan kéri kollégánk munkáját. Akkor kezdjük el a munkát, ha bemutatja a szükséges iratokat!

Zárnyitást hétköznap végzünk, munkaidőben. Reggel 8 és délután 18 óra között hívható telefonszámainkon tudnak árakról és a feltételekről érdeklődni.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Fiat, Fiat nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Fiat, Fiat nyitás