EXTRA  AUTÓS  SZOLGÁLTATÁSAINK

Suzuki távirányítós kulcsmásolás

Újdonság, hogy már a Suzuki személygépkocsihoz is tudunk távirányítós kulcsot készíteni.

Folyamatosan raktáron tartjuk a Suzuki távirányítós kulcsokat, mindig van belőlük nekünk. Ha vásárolnak egy Suzuki autót, de az előző tulaj nem tudja felmutatni a távos kulcsot, nem probléma, nálunk tud belőle csináltatni. A megfelelő Suzuki autókulcs program is a rendelkezésünkre áll, így akár hozott kulcsot is feltanítunk.

Suzuki távirányító javítás - Abban az esetben, ha a régi kulcsnak a nyomógombjai már nem működnek, szakszerű és modern forrasztóállomásunknak köszönhetően a hibás alkatrészt ki tudjuk cserélni. Amennyiben még házilag nem tették tönkre a kulcsot, hozzák el üzletünkbe és mi megjavítjuk!

Ajtózár - pl. Ford -1998-2005-ig… “hengeres alakú kulcs penge, 2 vagy 3 gombos távirányítós kulcs, vagy csak sima indítókulcs”

A Ford kifejlesztett egy speciális penge típust, amit kódok alapján lehet elkészíteni. A gyár azzal nem számolt, hogy az ügyfelek szeretnék még 3-4 év után is használni az autójukat, és elég gyengére sikerült a kulcsszár. Sokszor szinte teljesen elkopik a kulcs, és egybefüggő felület lesz a szárral. A zár szerencsére több igénybevételt bír, ezért elég a kulcsot újra elkészíteni, és máris 3-4 évig újra biztonságban lehetünk. 

Sokan nem tudják, hogy sok használt Fordhoz lehet kérni gyári távirányítós kulcsot, persze ennek feltétele, hogy legyen benne komfort-elektronika, ami tudja fogadni a távirányítónak a jelét. Üzletünkben, kollégáink tudnak erről is felvilágosítást adni. 

Ezekben a kulcsokban mindben van elektronikus indításgátló. Ezeket minden gond nélkül tudjuk másolni, a távirányítót programozni.

Bezárt autó, amihez elhagytuk az utolsó kulcsot is… Mit tegyek?  -   Hívjon minket! Segítünk! Megoldjuk! 

Pár információra van szükségünk ahhoz, hogy pontosabb árat tudjuk adni.

Milyen típusú az autó? Mikor gyártották? Milyen évben?  (A forgalmi engedélyben benne vannak ezek az adatok). Jó válasz lehet erre pl.: 2003-es évjáratú, Ford Mondeo.

Hol van az autó? Budapest melyik kerületében? Vidéken? - Ez is megoldható. Kérjen ajánlatot!

Zárva van az autó, vagy nyitva van? - Amennyiben zárva van, kollégánk Budapesten egy órán belül kiér, és sérülésmentesen kinyitja az ajtót.

Amennyiben megrendelik a szolgáltatásunkat a következőre kell számítani:

Egyeztetünk egy időpontot, amikor kimegyünk, kinyitjuk az autót, és kiszereljük vagy az ajtózárat, vagy a gyújtáskapcsolót, vagy az immo-boxot.

Ajtózárra vagy gyújtáskapcsolóra mindenképpen szükségünk van, mert ez alapján készítjük el a kulcspengét, ami a legmodernebb autók tartozéka, továbbra is. Egyes típusoknál, ez évjárat- és típusfüggő, szükség van az immo-boxra, ebből nyerjük ki azt az adatot, amiből az elektronikai chippet meg tudjuk csinálni. Minél modernebb egy autó, viszonylag annál könnyebb dolgunk van.

Lehetséges, hogy immo-doboz nem kell, csak az ajtózár, és amikor kész a mechanikus kulcs, visszaszerelésnél még egy kolléga kimegy és az autóhoz programozzuk a kulcsot. Így rögtön a helyszínen kiderül, hogy sikerült-e a kulcskészítés/programozás vagy sem?

Egy ilyen procedúra kb. fél nap, rajtunk nem múlik!

Minden esetben érdeklődjön telefonon, mert minden évjáratú és típusú autónál más és más az eljárás, más és más az ár is.

A telefonban kollégáink mindig előre mondják az árakat. Ennek tudatában az ügyfelek eldöntik, hogy kérik, vagy nem kérik a szolgáltatásunkat.

Ne feledje! A Kulcskirály a kulcsok Királya! Legyen az lakásajtó vagy autókulcs! Mindent megoldunk! Több mint 40 év tapasztalattal és több tízezer elégedett ügyféllel rendelkezünk!

Számos autókereskedő és márkaképviselet partnere vagyunk!

Gyújtáskapcsoló javítás, felújítás

A legtöbb olyan esetben hozhatják hozzánk a kiszerelt gyújtáskapcsoló egységet, ha a hozzá tartozó kulcs elkopott, vagy nehezen fordul el. A benne lévő kopott lamellákat kicseréljük, szükség szerint elvégezzük a felújítást. Több éve foglalkozunk ilyen hibák javításával, csak pár dolgot kérünk ügyfeleinktől.

  • Mindig kiszerelt állapotba hozzák el hozzánk a zárat vagy gyújtáskapcsolót.
  • Pontosan mondják el, hogy mi a probléma, mit kell javítanunk.
  • Csak a kulcsos zár henger részével foglalkozunk, minden más mechanikai és elektronikai problémával autószerelőt kell keresni.

Bontóból hozott gyújtáskapcsolót vagy ajtózárat a régi kulcsra tudjuk kódolni, lamellázni. Ezáltal nem szükséges az immobiliezerrel külön foglalkozni.

A mi szolgáltatásunk árai jóval kedvezőbbek mint a márkaképviseletek felújító készletei, és nem kell velük még otthon bajlódni.

Ne feledje, ha bármilyen autókulcs vagy zár gondja van, keressen minket bizalommal!

Telefon: 06-70-679-6363