Daewoo autónyitás

Cégünk vállalja Daewoo gyártmányú személygépkocsik nyitását, zárszerelését, zár kódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra.

  • Daewoo Kalos
  • Daewoo Espero
  • Daewoo Lanos
  • Daewoo Matiz
  • Daewoo Nubira                                   
  • Daewoo Racer
  • Daewoo Leganza
  • Daewoo Nexia
  • Daewoo Tico

A Daewoo autónyitásokat minden esetben a legjobb eszközökkel és a legmagasabb szakmai tudással végezzük. A legtöbbször a nyitást az ajtózáron keresztül végezzük. Számunkra ez nem túl bonyolult feladat, és a fényezés és a gépkocsi zárja is sértetlen marad. A drótos nyitás sajnos más kollégáknál karcolta már össze az autót, az ajtókeret feszegetése pedig olyan mértékben roncsolta mind a zárat, mind az ajtót, hogy utána több tízezer forintos kár keletkezett.

Nyilván van olyan autó érték, aminél átgondolja az ember, hogy 10 vagy 20 ezer forintot fizessen-e egy nyitásért, amikor magának az autónak az értéke sem túl magas. Az ablaküveg törést csak akkor vállalja be, ha megbizonyosodott, hogy valóban pár ezer forintért tudja pótolni azt, és nem fogja zavarni, hogy az autóban mindig lesz majd üvegszilánk.

Az autó kinyitásának a módja mindig függ az adott autó típusától és évjáratától. Nem egyformán nyitunk ki egy 2002-ben gyártott Daewoo gépkocsit, és egy 1989-es évjáratú autót.

Daewoo gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Daewoo autójának nyitását.

Autónyitást, zárnyitást leginkább hétköznap, munkaidőben végzünk, ez azért van így, mert ilyenkor több kolléga tud segíteni több területen. Ha az autónak a zárja el van kopva, akkor azt is tudjuk orvosolni, javítani.

Ha Daewoo autójának minden kulcsa elveszett, azt is tudjuk pótolni egy munkanap alatt. Ilyenkor az autó zárjának nyitását követően, egy ajtózárat vagy gyújtáskapcsolót szerelünk ki, ami alapján elkészítjük a fizikális kulcsot, a bemarást. Régebbi típusokból immo dobozra van szükségünk a chip elkészítéséhez, az újabbaknál helyszíni programozást végzünk obd csatlakozón keresztül.

A teljes művelet összköltsége nem kevés, de még mindig jobban megéri, mint trélert hívni és elvinni egy szervizbe.

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100% roncsolásmentesen!

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el aki feszítgetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot a kinyitandó autó felé.

Sokan azt gondolják, hogy az autónyitás egyszerű feladat, mert nem igényel szakmai hozzáértést csak egy drótot. Nem szabad hinni ennek az állításnak, mert nem igaz! Ne bízza kontárokra ezt a feladatot, mert már mindenki autónyitásból akar megélni, olyanok is, akik az előző munkahelyükön raktáros vagy rendőr volt.

Azt javasoljuk, hogy minden esetben, amikor felhívnak egy autónyitással – autózár-szervizzel foglalkozó céget, hogy kérdezzenek rá az áraikra, kérdezzék meg, hogy mennyiért nyitják ki az adott típusú autót, és ami a legfontosabb, hogy milyen módszerrel nyitják ki azt. Sajnos előfordult olyan, hogy egy kedves, védtelen, hozzá nem értő, naiv hölgy kizárta magát az autóból, felhívta az első, interneten hirdető, non-stop autónyitással foglalkozó céget. Ők tényleg egy óra alatt kiértek és sikeresen, 30 ezer forint ellenében, a beígért roncsolásmentes nyitás helyett, a 2004-ben gyártott autó, ajtókilincsét leszakították, így akarva kinyitni az autót. Persze nem sikerült, mert az retesz-záras volt, úgyhogy a hölgy kifizette a „szakembereket” és ezután talált meg minket. Cégünk természetesen kinyitotta az autót rongálásmentesen, ezzel is segítve a kedves hölgynek.

Daewoo sürgősségi ajtónyitás esetén is igazolni kell a megrendelőnek, hogy jogosan kéri a kollégánktól a szolgáltatást. Ameddig nem tudja igazolni, hogy jogos az autónyitás, nem végzünk el semmilyen feladatot!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Daewoo, Daewoo nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Daewoo, Daewoo nyitás