Dacia autónyitás

Cégünk vállalja Dacia gyártmányú személy- és tehergépkocsik nyitását, zárszerelését, zár-kódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra.

  • Dacia Logan ajtónyitás
  • Dacia Sandero zárnyitás
  • Dacia Duster autónyitás                              
  • Dacia Dokker zárjavítás
  • Dacia Lodgy ajtónyitás                               

Amennyiben Ön kizárta magát, beletörte az autókulcsot a zárba, cégünk sérülésmentesen vállalja Dacia gépkocsijának a kinyitását. Nem roncsolunk, nem rongálunk! Nem törünk be üveget, nem feszítünk fel ajtót!

Az autó kinyitásának módja mindig függ az adott autó típusától és évjáratától. Nem egyformán nyitunk ki egy 2014-ben gyártott Dacia gépkocsit, és egy 1999-es évjáratú autót.

Dacia gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Dacia autójának nyitását.

Autónyitással hétköznap munkaidőben foglalkozunk, reggel 8 órától 18 óráig. Budapest területén és Pest megyében dolgozunk elsősorban. Kollégáink minden eszközzel el vannak látva, hogy szakszerűen végezzék el a zárnyitást. Ha minden kulcs elveszett, egy munkanapon belül pótoljuk a hiányzó kulcsot.

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100% roncsolásmentesen! Ha úgy gondolja, hogy ez mind túl szép, hogy igaz legyen, tegyen velünk egy próbát! Nem fog csalódni, mint az a több száz elégedett ügyfél sem,  aki már minket választott. Kollégáink mind szerszámozottság/felszerelkezettség tekintetében, mind elméleti tudásban folyamatosan fejlesztik magukat, a több száz sikeres autónyitás pedig mindig azt bizonyítja, hogy jó úton járunk.

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el aki feszegetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Ha valamilyen oknál fogva kollégánk nem tuja az autó ajtaját kinyitni, nem kell fizetni, nincs kiszállási díj sem. Munkadíjunk minden esetben csak a sikeres zárnyitást foglalja magában.

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot a kinyitandó autó felé.

Sokan azt gondolják, hogy az autónyitás egyszerű feladat, mert nem igényel szakmai hozzáértést csak egy drótot. Nem szabad hinni ennek az állításnak, mert nem igaz! Ne bízza kontárokra ezt a feladatot, mert már mindenki autónyitásból akar megélni, olyanok is, akik az előző munkahelyükön raktáros vagy rendőr volt.

Azt javasoljuk, hogy minden esetben, amikor felhívnak egy autónyitással – autózár-szervizzel foglalkozó céget, hogy kérdezzenek rá az áraikra, kérdezzék meg, hogy mennyiért nyitják ki az adott típusú autót, és ami a legfontosabb, hogy milyen módszerrel nyitják ki azt.

Több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött, az autónyitás során már megéltünk jó pár dolgot. A tulajdonosok, vagy üzembentartók sokszor a legolcsóbb vállalkozót hívják, nem is gondolván végig, annak milyen következményei lesznek, és még utána mennyi mindent kell helyrehozni. Aki olcsón vállal autónyitást, annak nincs meg a megfelelő eszköze ahhoz, hogy precízen, az ajtózáron keresztül ki tudja nyitni az autót. Inkább feszegetik az ajtót, meg mindenféle rozsdás dróttal összekaristolják a fényezést. Nem is beszélve arról, hogy az ajtó lehet, hogy kinyílik, de a zárszerkezet cserés lesz.

Cégünk hétköznap, munkaidőben vállal autózár-szerviz szolgáltatást, amelyet mindig a helyszínen végzünk el.

Fontos továbbá megjegyeznünk, hogy csak abban az esetben nyitjuk ki Dacia gyártmányú gépkocsiját, ha igazolni tudja, hogy a tulajdonában van a gépjármű. Csak a megfelelő okmányok bemutatása után kezdjük el az autó szakszerű nyitását!

Ugyanez igaz akkor is, ha minden kulcs elveszett, és a helyszínen kell új kulcsot készítenünk az autóhoz.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Dacia, Dacia nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Dacia, Dacia nyitás