Citroen autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében két dolog számít, mégpedig az autó típusa és az évjárata. Ezzel nem különbséget szeretnénk tenni az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, mert minden típus más és más nyitást igényel.

Az újabb, Citroen gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Citroen autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Citroen autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

Ha gépkocsi ajtózárja kopott, akad, szorul, vagy a kulcs elgörbült, eltört, jöjjön el hozzánk a rossz kulcsával, vagy hozza el kopott ajtózárját, mi egy munkanapon belül felújítjuk, megjavítjuk. Ugyanez vonatkozik a gyújtáskapcsolóra is. Ha a kulcs már akad, vagy szorul, szereljék ki, hozzák el, ha kell, teljesen fel tudjuk újítani, és a kulcsot is megoldjuk.

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb kinyitni, mert ezeket mechanikusan lehet nyitni speciális célszerszámokkal.

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

Citroen ajtónyitást házilag, vagy olcsón megoldani nem biztos, hogy célszerű. Ha emberélet vagy állatélet forog kockán, akkor természetesen nem mérlegelünk, törni kell az ablakot. Viszont, ha csak bezártuk a kulcsot, vagy elhagytuk, esetleg ellopták azt, érdemes kicsit a neten utánajárni, milyen más módon lehet kinyitni az ajtózárat.

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Citroen autónyitás szolgáltatást, pl. 8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Képzelhetik, hogy nézett ki a kilincs, az összebarmolt fényezés, a kárpit! Meg is kellett javítani, közel 150 ezer forintért! Úgyhogy csak óvatosan az „kontárokkal”, jobb vigyázni!

Amiket biztosan tudunk nyitni, és már több száz ügyfélnek segítettünk:

Citroen Berlingo / Jumper - ajtónyitás, zárjavítás!

Citroen Picasso ajtónyitás / autózárjavítás

Citroen Xsara / Xsara Picasso nyitás, ajtózárjavítás

Citroen C4 / C4 Picasso autózárnyitás, gyújtáskapcsoló javítás.

De ezeken kívül is vállaljuk bármilyen típusú személy- és tehergépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén, és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Citroen autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Citroen gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani. Vagy ha nem, akkor maradnak az „olcsójánosok”, a hozzá nem értő kontárok, és ismétlődhet a három bekezdéssel ezelőtt ismertetett történet.

Citroen autók nyitása esetében is el kell mondanunk, hogy csak abban az esetben nyitjuk ki, ha a megrendelő igazolni tudja magát, és bizonyítani tudja, hogy tulajdonosa, vagy üzembentartója az autónak. Ezt megfelelő dokumentumok helyszíni bemutatásával tudja megtenni. Csak ez után nyitunk autózárat és készítünk hozzá kulcsot.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, citroen, citroen nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, audi, audi nyitás