Chevrolet autónyitás

Nagyon sokféleképpen lehet kinyitni egy autót. Minden autónyitás esetében két dolog számít, mégpedig az autó típusa és az évjárata. Ezzel nem különbséget szeretnénk tenni az autótulajdonosok között, hanem erre az információra szükségünk van, mert minden típus más és más nyitást igényel.

Az újabb, Chevrolet gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni. Ezek az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Ilyenkor hiába húzzuk fel/nyitjuk ki a bezáró-gombot, kilincset, nem fog nyílni az autó, kizárólag a zár manipulálásával lehet csak kinyitni. Ilyenkor is csak akkor, ha tökéletesen működik a Chevrolet autózár. Ezt pedig sok tulajdonos még csak nem is tudja, mert mindig a távirányítóval nyitja ki az autót, soha nem kulccsal.

Azok a Chevrolet autózárak amelyeket a tulajdonos éveken át csak a távirányító használatával működtetett, a hosszú évek alatt telementek porral, kosszal, piszokkal, letapadtak benne a lamellák és nem voltak használva már nagyon régóta. Ezt kell cégünknek kinyitni. Eláruljuk, hogy ezt még a saját kulcsával is nehéz, hát még egy erre való célszerszámmal!

A régi, kilincshúzós típusokat könnyebb kinyitni, mert ezeket mechanikusan lehet nyitni speciális célszerszámokkal.

A nyitásnál nagyon fontos szempont, hogy pontosan milyen autóval állunk szemben, és az autónyitás – zárnyitás megrendelését megelőző telefonbeszélgetés során célszerű ezeket az adatokat nagyon pontosan megadni, mert csak így tudjuk kikalkulálni a pontos árat!

A Chevrolet előtti időszak a Daewoo korszak volt. A mechanikus ajtózárak és a régi kulcsok a két márkánál megegyeznek, a nyitásuk során nincs különbség sem a működésben, sem pedig a zárási mechanizmusban.

Chevrolet autózár javítást, Chevrolet gyújtáskapcsoló felújítást vállalunk! Fontos, hogy csak a kiszerelt, üzletünkbe elhozott zárakkal tudunk foglalkozni, mi autószerelést nem végzünk. Csak olyan ajtózárat javítunk, aminek a működése a kulccsal kapcsolatos, a hibajelenség a kulcsműködés közben lép fel, pl. akad a kulcs a zárban, miközben elfordítjuk, vagy nehezen jön ki a kulcs.

A Chevrolet és az Opel sok közös tulajdonsága a kulcsokban és a zárakban is megmutatkozik. Szükség esetén tudjuk pótolni a kulcsokat akkor is, ha minden kulcs elveszett. A bezárt autót sérülésmentesen tudjuk nyitni, majd egy kiszerelt ajtózár alapján elkészítjük a kulcsot, utána vagy immo dobozból vagy helyszíni programozással elkészítjük a chipet.

A Chevrolet autónyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, de összevetve azzal a kárral, amit azzal okoznak az ügyfelek, ha pl. betörik az egyik ablakot egy téglával, akkor elmondható, hogy nagyon is kedvező áron dolgozunk, nem sértjük meg, nem karcoljuk össze az autót, és az egész procedúra egy-két órán belül megvan. Természetesen napszaktól és helyszíntől függően. Az üvegbetörés mindig cserét von maga után, addig is e kell fedni az ablakot, időpontra kell várni, el kell takarítani a szerte-széjjel repülő üvegszilánkokat, nem is beszélve az időveszteségről! Úgyhogy ezt át kell gondolni!

Érdemes azon is kicsit agyalni, ha valaki feltűnően olcsón hirdeti a Chevrolet autónyitás szolgáltatást, pl. 6-8-10 ezer forintért. Találkoztunk olyan „szakemberrel”, aki össze-vissza pumpálta az ajtókeretet, összekarcolta a belső és külső kárpitot a drótjával és persze nem nyílt ki az ajtó. Ezután egy csavarhúzóval elkezdte feszegetni a kilincset, végül kinyitotta az autót, de a kilincs letörött. Képzelhetik, hogy nézett ki a kilincs, az összebarmolt fényezés, a kárpit! Meg is kellett javítani, közel 150 ezer forintért! Úgyhogy csak óvatosan az „olcsójánosokkal”, jobb vigyázni!

Cégünk vállalja Chevrolet gyártmányú és bármilyen típusú személygépkocsik rongálásmentes autónyitását, zárnyitását!

Számunkra az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb és az, hogy újra minket hívjanak baj esetén és ajánljanak minket a barátaiknak, ismerősüknek is!

Az autónyitási, zárnyitási munka végeztével, mi nem hagyunk ott szétbarmolt autókilincset, nem karcoljuk össze a karosszériát sem! Ha mégis találkoznánk olyan Chevrolet autózárral, amit zármeghibásodás miatt, berozsdásodott lamellák, vagy autólopás kísérleténél otthagyott, félbehagyott, feltört zárak miatt ne tudnánk sérülésmentesen kinyitni – ami még nem fordult velünk elő -, akkor az mindig elmondjuk az ügyfélnek. Természetesen ebben az esetben is úgy nyitjuk a Chevrolet gépkocsit, hogy csak a zár fog sérülni és nem az autó, ajtó, kárpit, fényezés, stb. Nálunk ilyenkor is eldöntheti az ügyfél, hogy kéri-e a szolgáltatást, vagy hív másik céget, akik majd szintén ezt fogják mondani. Vagy ha nem, akkor maradnak az „olcsójánosok”, a hozzá nem értő kontárok, és ismétlődhet a három bekezdéssel ezelőtt ismertetett történet.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, chevrolet, chevrolet nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, chevrolet, chevrolet nyitás