Autónyitás - autózárnyitás

Autónyitás sérülésmentesen

Több éve foglalkozik zárszaküzletünk autókulcsmásolással. Kezdeti időszakban minden esetben csak az üzletünkben végeztük a kulcskészítést.

Az autókulcsok készítésénél  - kevés kivételtől eltekintve -, majdnem mindig szükséges az autó jelenléte is. Elég hamar jöttek olyan megkeresések, igények is, hogy másolás helyett kulcsot kellene inkább készíteni az autóhoz, mert nincs meg hozzá egy kulcs sem. Szerencsésebb esetekben nyitva is voltak az autók, de hívtak minket akkor is, amikor az autó ajtaja zárva volt. Innen jött a következő kihívás, autónyitással is foglalkoznunk kell.

Az autónyitás viszont nem úgy működik, ahogy néhány kecsegtető weboldalon önmagát hirdető önjelölt gondolja. Komoly szakmai felkészülés és az autózárakhoz való hozzáértés, rutin és szaktudás szükséges ehhez a munkához. Típus és évjárat között van átfedés, mégpedig elég sok, de a megfelelő szerszám megléte, kiválasztása is fontos.

Autózárnyitó kollégánk több mint egy évtizedig egy márkaképviselet szervizében dolgozott. Több olyan esettel is találkozott, amikor bezárt autót vittek a telephelyre tréleren. Volt ideje és lehetősége, hogy minden szükséges trükköt kitanuljon. Mára az egyik legjobb autónyitó Budapesten, így az országban is.

Autónyitás egy órán belül!

Miután hívást kapunk, hogy ki kellene nyitni az autót, felvesszük a szükséges adatokat. A következő dolgokat kell elsősorban tudnunk.

  • Hol található az autó, amit nyitni kell? Budapesten? Pest megyében?
  • Milyen típusú autó? Pl. Volkswagen Golf V.
  • Mi az autó gyártási éve?

Az autónyitással foglalkozó kollégánkat az autó tulajdonosának vagy üzembentartójának kell  várnia helyszínen. Csak akkor kezdjük el az autónyitást, ha igazolják a tulajdonjogot.

Az autónyitásra több okból kifolyólag is szükség lehet, az esetek döntő többségében vagy elhagyták a kulcsot, vagy pedig az benn maradt az autóban, ami kizárta a tulajdonost.

Szakembereink bármilyen autótípus roncsolásmentes nyitását vállalják, legyen az régi vagy új. Amennyiben hozzánk fordul, nem kell az ablakot betörni, vagy megrongálni az ajtót, és emiatt nem várt költségekbe sodornia magát! Minden típusú és évjáratú autót roncsolásmentesen nyitunk!

Cégek, fuvarozók részére, a haszongépjármű kulcsa és zárjának a működése a megélhetésüket biztosítja. Egy rosszul működő tehergépkocsi zár akár napokig is parkolóba teheti az autót, ami nem termel pénzt. Vállaljuk teher- és haszongépjárművek zárjainak javítását, felújítását, 1-2 munkanapon belül! Az akadozó kulcs, kopott penge javítását is megoldjuk.

Autónyitás minden hétköznap, reggel 8 és 18 óra között elérhető!

Autózárnyitás  bárhol

Autózár-nyitással foglalkozó szakemberek bármilyen helyszínre kihívhatók. Az a feladatunk, hogy vészhelyzet esetén a lehető leghamarabb ügyfeleink segítségére siessünk.

Autózárnyitó – autózárszerelő kollégáink kellő ügyességgel és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy a legkülönbözőbb helyzetekre és kihívásokra az autózárakkal kapcsolatban hatékonyan reagáljanak.

Ha Önnel is gyakran előfordul, hogy folyton keresgélnie kell, merre hagyta kulcsát, akkor nagyon hasznos lehet, ha több másolatot is készíttet. Tartalékkulcsokkal sosem fog lekésni egyetlen eseményről sem, és mindig képes lesz legalább egy példányt biztonságos helyen tartani.

Amennyiben nincs Önnél a pótkulcs és nem találja az autó kulcsát, vagy a saját autója gonoszul elbánt Önnel és kizárta, forduljon hozzánk bizalommal! Mi kinyitjuk Önnek az autót sérülésmentesen, így nem kell semmilyen ablakot vagy szélvédőt betörni, aminek a helyreállítási költsége bizony elég magas!

Autózárnyitó szakembereink csupán annyit kérnek Önöktől, hogy a helyszínen tudják igazolni, hogy az autó ahhoz a személyhez tartozik, aki a zárnyitást megrendelte. Ezt telefonon is közöljük ügyfeleinkkel, mert ha valaki nem tudja igazolni, hogy az autó az övé, annak azt nem nyitjuk ki!

A helyszínre érkező kollégának mindenképpen tudnia kell, hogy előtte próbálkozott-e már valaki, vagy utoljára a saját kulcsával lett bezárva az autó. Kiérkezéstől számítva a nyitás időtartama, záron keresztül általában 10 -20 perc közötti időt vesz igénybe. Leginkább a vezető oldali ajtót szoktunk nyitni, de előfordult már, hogy a csomagtér ajtózáron keresztül tudtunk bejutni az autóba.

Autókulcsok másolása

Sok esetben az ügyfelek igénye azzal kezdődik, hogy először nyissuk ki az autót, mivel csak egy kulccsal használta, az pedig valahová elveszett. Ha minket hívnak, rövid határidőn belül elkészítjük az autókulcsot.

Természetesen  ez még mindig olcsóbb megoldás, mint trélert hívni, az autót letenni egy márkaszerviz telephelyére, ahol pár hét alatt beszerzik a kulcsot, és a költségek pár százezer forintnál állnak meg.

Velünk rengeteg időt, pénzt, energiát és idegeskedést tud megspórolni! Hívjon minket, és nem fog csalódni! Profi szolgáltatás, a legjobb áron!