Audi Autónyitás

Cégünk vállalja bármilyen Audi személygépkocsi sérülésmentes nyitását, éjjel-nappal Budapesten és vidéken is.

Amennyiben cégünkre bízza az Audi nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott Audit, mint egy 2015-ös évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb, Audi gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Audinak a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Audi bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani. Az ajtóba behullott üveget szinte biztos, hogy soha nem fogjuk tudni eltávolítani 100% -ban. Így ezt a megoldást inkább nem javasoljuk.

A mások kedvenc „kifogásunk”, amikor azt mondják, hogy láttak valakit a neten, aki ugyanezt a szolgáltatást 8000 forintért csinálja.  Rendben, aztán majd lehet reklamálni az össze-vissza karistolt fényezés, a szétbarmolt belső kárpit, esetleg a letört kilincs miatt. Higgyék el, igaz a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Különösen egy drága, újabb autó esetében, és főleg Magyarországon!

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod, két gyerek rohangál jobbra-balra, vagy még a fülén is bevásárló szatyrok lógnak, és még az eső is szakad.

Audi A3 autónyitás - 1998-tól minden Audi A3-as személygépkocsit roncsolásmentesen tudunk nyitni, illetve a hiányzó kulcsot is tudjuk pótolni, akár egy munkanapon belül. Amennyiben a távirányítóban lemerült az elem és az Audi nem nyílik, elemcserében is tudunk segíteni.

Audi A4 / A5 ajtónyitás -  Roncsolásmentesen, ajtózáron keresztül. Minden Audinak a  vezető oldali ajtón van zár, csak lehet, hogy esztétikai okokból el van rejtve. A kis kupak eltávolítása után könnyedén használhatjuk a kulcsba rejtett pengét.

Audi A6 / Audi A8 zárnyitás - Gyorsan, biztonságosan el tudjuk végezni. Budapest és Pest megye területén kiszállási díj nélkül dolgozunk. Munkadíjunk összege profi szaktudást foglal magában. Az Audi gépkocsik ajtajait minden esetben károkozás nélkül nyitjuk ki! Számunkra a csomagtartóba zárt kulcs sem probléma.

Audi Q3 / Audi Q5 és Audi Q7 SUV-ok zárjainak nyitását minden gond nélkül vállaljuk. Szakembereink folyamatosan képezik magukat, hogy bármilyen évjáratú autózárat profin és sérülésmentesen ki tudjanak nyitni, az ne okozzon nekünk problémát.

A legrosszabb, ami tényleg megtörténhet, ha akkor zár rá az autó, amikor egy gyerek vagy egy állat van az autóban! Ilyenkor mi tényleg mindent eldobunk és száguldunk a helyszínre, mert ez az igazi sürgősségi zárnyitás! Ez a kötelességünk! Ha azonban az időjárás szélsőséges, nagyon meleg vagy hideg van, akkor nem maradhat élőlény bezárva az autóba, így sajnos marad az üvegtörés! Csak arra kell vigyázni, hogy a gyerektől, kutyától, háziállattól a távolabb lévő üveget törjék be, a repülő szilánkok miatt.

Minden egyéb esetben munkaidőben tud hozzánk fordulni Audijának zárnyitása ügyében! Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van! Cégünknek csupán annyit kell igazolni, hogy az Önöké az autó. Ez viszont nagyon fontos! Amikor kapunk egy telefont, hogy az Audi A6 ajtaját ki kellene nyitni és kellene hozzá készíteni egy kulcsot, mert minden kulcs elveszett, vagy a törzskönyvet, vagy a forgalmi engedélyt, és a személyi igazolványt el fogjuk kérni. Szomszédnak, barátnak, havernak, ismerősnek nem nyitunk. Kizárólag a  tulajdonosnak, vagy üzembentartónak nyitunk autót, még sürgős esetben is!

Audi gépjárműveket általában egy órán belül, rongálásmentesen nyitunk Budapesten. Szakszerű autónyitást végzünk. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Audi gyártmányú autójának nyitását!

Autónyitás azonnal, autónyitás munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8-18-ig! Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, audi, audi nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, audi, audi nyitás