Alfa Romeo autónyitás

Cégünk vállalja, Alfa Romeo gyártmányú személygépkocsik nyitását, zárszerelését, zár kódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra.

 • Alfa Romeo Mito
 • Alfa Romeo Giulietta
 • Alfa Romeo GT
 • Alfa Romeo GTV
 • Alfa Romeo 145
 • Alfa Romeo 146
 • Alfa Romeo 147
 • Alfa Romeo 155
 • Alfa Romeo 156
 • Alfa Romeo 159
 • Alfa Romeo 164
 • Alfa Romeo 166
 • Alfa Romeo 33
 • Alfa Romeo 75
 • Alfa Romeo Brera
 • Alfa Romeo Crosswagon

Amennyiben Ön kizárta magát, beletörte az autókulcsot a zárba, cégünk sérülésmentesen vállalja Alfa Romeo gépkocsijának a kinyitását. Nem roncsolunk, nem rongálunk! Nem törünk be üveget, nem feszítünk fel ajtót!

Az autó kinyitásának módja mindig függ az adott autó típusától és évjáratától. Nem egyformán nyitunk ki egy 2014-ben gyártott Alfa Romeo gépkocsit, és egy 1999-es évjáratú autót.

Alfa Romeo gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Alfa Romeo autójának nyitását.

Alfa Romeo gyújtáskapcsoló felújítását vállaljuk, továbbá az autózárak javítását is. Minden esetben csak azokkal a zárakkal tudunk foglalkozni, amit kulcs működtet mechanikusan.

Kulcsjavítás

Mi tudunk segíteni, akadozó, kopott Alfa zárak, kulcsok javításában, szükség esetén új, gyári méretű kulcsot készítünk, számítógép vezérelt kulcskészítő gépünkön. Ha ilyen probléma merülne fel, kérjük, hogy az autózárat szereljék, vagy szereltessék ki, hozzák el üzletünkbe és mi megcsináljuk azt. Rendelkezésünkre áll minden Alfa zár alkatrész a javításban, addig amíg nem törik el valamilyen központi egység.

Alfa bontóból származó zárakat át tudunk lamellázni, hogy a régi chipes kulccsal működjön az autó.

Autónyitás azonnal, hétköznap munkaidőben, 8-18 óráig! Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia!

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100% roncsolásmentesen!

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el, aki feszegetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot! Kollégánk törzskönyvet kérhet, vagy forgalmi engedélyt, ami tartalmazza a tulajdonos vagy üzembentartó nevét. Ha az illető személyigazolvánnyal tudja magát igazolni, csak akkor kezdjük el a munkát. Nem nyitunk autót rokonnak, családtagnak, szomszédnak, barátnak, havernak!

Ugyanez igaz, ha minden kulcs elveszett, és azt szeretnék pótolni. Alfa Romeo személygépkocsikhoz készítünk nyomógombos bicskakulcsot is, amennyiben az autó valamikor rendelkezett már ilyennel.

Sokan azt gondolják, hogy az autónyitás egyszerű feladat, mert nem igényel szakmai hozzáértést csak egy drótot. Nem szabad hinni ennek az állításnak, mert nem igaz! Ne bízza kontárokra ezt a feladatot, mert már mindenki autónyitásból akar megélni, olyanok is, akik az előző munkahelyükön raktárosok vagy rendőrök voltak.

Azt javasoljuk, hogy minden esetben, amikor felhívnak egy autónyitással – autózár-szervizzel foglalkozó céget, hogy kérdezzenek rá az áraikra, kérdezzék meg, hogy mennyiért nyitják ki az adott típusú autót, és ami a legfontosabb, hogy milyen módszerrel nyitják ki azt. Sajnos már többször előfordult olyan, hogy egy kedves, védtelen, hozzá nem értő, naiv hölgy kizárta magát az autóból, felhívta az első, interneten hirdető, non-stop autónyitással foglalkozó céget. Ők tényleg egy óra alatt kiértek és sikeresen, 30 ezer forint ellenében, a beígért roncsolásmentes nyitás helyett, a 2016-ben gyártott autó, gyönyörű autókilincsét leszakították, így akarva kinyitni az autót. Persze nem sikerült, mert az retesz-záras volt, úgyhogy a hölgy kifizette a „szakembereket” és ezután talált meg minket. Cégünk természetesen kinyitotta az autót rongálásmentesen, ezzel is segítve a kedves hölgynek.

Cégünk minden hétfőtől péntekig munkaidőben, 8 és 18 óra között vállal autózár-szerviz szolgáltatást, amelyet mindig a helyszínen végzünk el.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, alfa romeo, alfa romeo nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, alfa romeo, alfa romeo nyitás