Volvo autónyitás

Cégünk vállalja bármilyen Volvo személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétköznap, munkaidőben! Autónyitó-zárnyitó kollégánk Budapesten és Pest megyében végez sérülésmentes, sürgősségi autózárnyitást. Több éve nyitunk mindenféle autótípust, így Volvo zárakkal is van tapasztalatunk. 

Amennyiben cégünkre bízza az Volvo nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott Volvo-t, mint egy 2013-as évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb, Volvo gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Volvo-nak a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Volvo bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani.

A másik kedvenc „kifogásunk”, amikor azt mondják, hogy láttak valakit a neten, aki ugyanezt a szolgáltatást 8000 forintért csinálja.  Rendben, aztán majd lehet reklamálni az össze-vissza karistolt fényezés, a szétbarmolt belső kárpit, esetleg a letört kilincs miatt. Higgyék el, igaz a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Különösen egy drága, újabb autó esetében, és főleg Magyarországon!

Sokan kezdik el úgy a tevékenységüket bővíteni, hogy nem rendelkeznek megfelelő szakmai tudással és rutinnal. Sajnos sokszor a megrendelőnek az autóján gyakorolnak, és igen nagy kárt okoznak. Ezeket a modern autó-záras lakatosokat nehéz kiszűrni, de rendszerint fizetett hirdetésükkel találkozhatunk a neten.

Sok esetben úgy keresnek minket, hogy egy másik „kolléga” volt már kint az autónál, el is kért már 10-20 ezer forintot, és azt mondta hoznia kell egy másik szerszámot, de ennek több órája, és nem veszi fel a telefont. Elmondjuk, nem is fog visszamenni, a feladat meghaladta a képességét. Ebben az esetben is számíthatnak ránk, mi biztosan kinyitjuk a Volvo ajtózárját, és minden szerszám kéznél van!

Forduljon hozzánk Volvo zárnyitás ügyében! Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van! Cégünknek csupán annyit kell igazolni, hogy az Önöké az autó. Az ehhez szükséges iratok rendelkezésre kell, hogy álljanak, mielőtt a kolléga elkezdi a munkát.

Volvo gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Volvo autójának nyitását!

Autónyitás azonnal, autónyitás hétköznap, reggel 8 és 18 óra között! Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Volvo, Volvo nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Volvo, Volvo nyitás