Seat autónyitás

Cégünk vállalja, Seat gépkocsik nyitását, zárszerelését, zár kódolását és kulcsok készítését, az alábbiakban felsorolt típusokra.

  • Seat Toledo zárnyitás
  • Seat Cordoba autónyitás
  • Seat Ibiza autózárnyitás
  • Seat Leon kulcskészítés
  • Seat Arosa nyitás
  • Seat Altea roncsolásmentes nyitás
  • Seat Exeo autókulcs készítés
  • Seat Marbella autónyitás
  • Seat Alhambra autózárnyitás                                 

Amennyiben Ön kizárta magát, beletörte az autókulcsot a zárba, cégünk sérülésmentesen vállalja Seat gépkocsijának a kinyitását. Nem roncsolunk, nem rongálunk! Nem törünk be üveget, nem feszítünk fel ajtót!

Az autó kinyitásának módja mindig függ az adott autó típusától és évjáratától. Nem egyformán nyitunk ki egy 2014-ben gyártott Seat gépkocsit, és egy 1999-es évjáratú autót. Mivel a Seat autók már elég régóta a Volkswagen csoport tagjai, a kulcs és zár tekintetében nincs különbség. Az évjárat a fő szempont, ami alapján pontosan tudjuk milyen eszközökkel kell készülnünk.

Seat gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Seat autójának nyitását.

Autónyitás egy órán belül Budapesten! Hétköznap, munkaidőben fogadjuk hívásukat, ha bezárt autót kell nyitni. Több éve nyitunk mindenféle Seat típusú autózárat.  Csak hívjon minket, hogy ne kelljen órákat az autója előtt/mellett állnia!

Autónyitás korszerűen precízen gyorsan, autónyitás hatékonyan, garanciálisan, autónyitás 100 % roncsolásmentesen!

Ne bízza drága autóját kontárra, zavarja el aki feszítgetni kezdi a kilincset vagy az ajtót, illetve csavarhúzóval próbálja emelgetni az ablaküveget, vagy mindenfajta rozsdás drótokkal szeretne bejutni a kocsiba!

Autónyitás cégünknél 100%-os elégedettséget mutat, jó árképzéssel dolgozunk, speciális nyitószerszámokkal, eszközökkel, valamint kizárólag magas szaktudású kollégákkal dolgozunk együtt. Cégünknél minden esetben, még az autónyitás megkezdése előtt, igazolni kell a jogosultságot a kinyitandó autó felé.

Vállaljuk a Seat autókulcs készítését akkor is, ha minden kulcs elveszett! Ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy minden tudással rendelkezünk ahhoz, hogy a hiányzó kulcsot, vagy kulcsokat pótoljuk. A zárat kinyitjuk, ha zárva van az autó, majd kiszerelünk egy olyan zárat, ami alapján el tudjuk készíteni a mechanikus kulcsot. Az immobilizer programozást többnyire az autónál végezzük. Egyes típusok egy munkanap alatt megvannak, de vannak, amelyek két napi tartanak. Mindez mennyibe kerül? Sokkal olcsóbb, mintha trélert kellene hívni, és a márkaszervizben új kulcsot kellene rendelni az autóhoz. A részletek egyeztetése miatt   telefonon tudnak hívni minket.

Sokan azt gondolják, hogy az autónyitás egyszerű feladat, mert nem igényel szakmai hozzáértést, csak egy drótot. Nem szabad hinni ennek az állításnak, mert nem igaz! Ne bízza kontárokra ezt a feladatot, mert már mindenki autónyitásból akar megélni, olyanok is, akik az előző munkahelyükön raktárosok vagy rendőrök voltak.

Több autónyitással foglalkozó weboldal hirdetése mögött semmilyen szaktudás nincsen. A legjobban azok a „szakemberek” fizetett hirdetései „tetszenek“, akik az autónyitás mellett lakatos munkát is elvállalnak. Na, az ilyet messzire kerülni kell! A Kulcskirály szakemberei mindig felelősségteljesen végzik a munkájukat, ha valamit elvállalunk, azt biztosan meg is csináljuk. Nem fogunk elmenni a félig kifeszegetett autó ajtaja mellől, azzal a szöveggel, hogy egy másik szerszámért el kell mennünk. Mi nem feszegetünk! Nálunk az autónyitó kolléga tökéletes felszereltséggel és szakmai tudással érkezik a bezárt Seat autóhoz, amelyet minden esetben SÉRÜLÉSMENTESEN nyit!

Sajnos már előfordult olyan, hogy egy kedves, védtelen, hozzá nem értő, naiv hölgy kizárta magát az autóból, felhívta az első, interneten hirdető, non-stop autónyitással foglalkozó céget. Ők tényleg egy óra alatt kiértek és sikeresen, 30 ezer forint ellenében, a beígért roncsolásmentes nyitás helyett, a 2014-ben gyártott autó, gyönyörű autókilincsét leszakították, így akarva kinyitni az autót. Persze nem sikerült, mert az retesz-záras volt, úgyhogy a hölgy kifizette a „szakembereket” és ezután talált meg minket. Cégünk természetesen kinyitotta az autót rongálásmentesen, ezzel is segítve a kedves hölgynek.

Vállaljuk régebbi és újabb Seat autózárak felújítását is. Amennyiben az ajtózár vagy gyújtáskapcsoló már nem működik tökéletesen, lehetőség van a teljes felújítására. Ez azt jelenti, hogy kiszerelik azokat a zárakat amelyekkel gond van, elhozzák üzletünkbe és mi teljesen felújítva adjuk vissza.

Kopott a Seat autó kulcsa? Nem probléma! A kopás mértékétől függően megbeszéljük, hogy mi a célszerű és legköltséghatékonyabb megoldás.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Seat, Seat nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Seat, Seat nyitás