Mercedes autónyitás

Cégünk vállalja bármilyen Mercedes személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétköznap, munkaidőben, Budapesten és Pest megyében. Távolabbi településeken ismerünk kollégákat, akik elképzelhető, hogy fognak tudni segíteni.

Amennyiben cégünkre bízza  Mercedes nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott Mercedest, mint egy 2013-as évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb, Mercedes gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása. Minden beszívó kulcsos Mercedeshez tartozik a kulcs végében egy biztonsági kulcs penge. Ez azért fontos, mert amikor lemerül a távirányítóban az elem, és hirtelen nincsen nálunk 2db gomb elem, akkor nyitható legyen az autó mechanikusan is. Érdemes évente egyszer-kétszer a pengét megjáratni a zárban, hogy ne rohadjon össze az ajtózár teljesen. Egy több évig nem használt zárat nem biztos, hogy könnyedén újra működésre tudunk bírni.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott Mercedesnek a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20-25 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es Mercedes jobb hátsó  üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani. Az autók utasteréből illetve az ajtóból a törött üveget soha nem lehet teljesen eltávolítani. Nem javasolunk ilyen fajta megoldást.

A mások kedvenc „kifogásunk”, amikor azt mondják, hogy láttak valakit a neten, aki ugyanezt a szolgáltatást 5000 forintért csinálja.  Rendben, aztán majd lehet reklamálni az össze-vissza karistolt fényezés, a szétbarmolt belső kárpit, esetleg a letört kilincs miatt. Többször kellett már az ilyen rombolást végző lakatosok után kimennünk, aki arra hivatkozott, hogy nincs nála egy bizonyos szerszám, de majd visszajön. Soha nem fogják újra látni az embert. Ilyenkor pedig hívnak minket, hogy bármit fizetnek, csak nyissuk ki az autót. Nekünk ez nem probléma, szinte biztos, hogy megoldjuk.

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod, két gyerek rohangál jobbra-balra, stb.

Elsősorban hétköznap tud hozzánk fordulni Mercedesének zárnyitása ügyében és csak munkaidőben, azaz 8 és 18 óra között. Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van!

Minden esetben a helyszínen igazolni kell, hogy a jogos a szolgáltatás megrendelése. Ehhez szükségünk van fényképes igazolványra és a forgalmi engedélyre. Aki nem tudja (nem akarja) mindezeket felmutatni, annak nem végezzük el az autó nyitását.

Mercedes gépjárművek egy órán belül rongálásmentes nyitása Budapesten! Szakszerű és garanciális autónyitás profi szakemberektől! Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk Mercedes gyártmányú autójának nyitását!

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Mercedes, Mercedes nyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás, Mercedes, Mercedes nyitás