Autónyitás BMW

Cégünk vállalja bármilyen BMW személygépkocsi sérülésmentes nyitását, hétköznapokon munkaidőben, 8 és 18 óra között, Budapesten és vidéken is.

Amennyiben cégünkre bízza a BMW nyitását, úgy fontos tudnunk, hogy pontosan mi a gépjármű típusa és gyártási éve. Nem úgy kell kinyitnunk egy 1995-ben gyártott BMW-t, mint egy 2013-as évjáratút. A régebbi típusok még mechanikusan nyithatók, az újabbak viszont már dupla reteszzárasak, így csak a záron keresztül oldható meg az autó nyitása.

Az újabb, BMW gyártmányú autókat kizárólag záron keresztül lehet kinyitni, mert az autók már elektronikus, dupla retesz-zárral rendelkeznek, így csak úgy lehetséges a nyitásuk, ha az autó úgy „érzékeli”, hogy a saját kulcsával történik a zár nyitása.

Autó- és zárnyitás áraink nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába. Ellenben, ha azt nézzük, hogy ha egy 2010-ben gyártott BMW-nek a kulcsa bezáródott az utastérbe és mi 20 – 30 ezer forintért sérülésmentesen kinyitjuk, vagy pedig a tulajdonos azt a megoldást választja, amit már többször is hallottunk, hogy inkább beveri egy téglával az ablakot, de ennyit nem fizet, akkor jogos a kérdés, hogy vajon mennyibe kerül egy 2010-es BMW bal első üvege, munkadíjjal, időpontra várással, utánajárással és időkieséssel együtt. Arról nem is beszélve, hogy aznap biztos nem fogják megcsinálni, akkor azt le kell fóliázni és ki is kell takarítani.

A mások kedvenc „kifogásunk”, amikor azt mondják, hogy láttak valakit a neten, aki ugyanezt a szolgáltatást 8000 forintért csinálja.  Rendben, aztán majd lehet reklamálni az össze-vissza karistolt fényezés, a szétbarmolt belső kárpit, esetleg a letört kilincs miatt. Higgyék el, igaz a mondás: Olcsó húsnak híg a leve. Különösen egy drága, újabb autó esetében, és főleg Magyarországon!

Borzasztó dolog, amikor az ember bezárja az autóba a kulcsot, és általában ezek a dolgok mindig akkor történnek meg, amikor az ember siet, rohan, kapkod, két gyerek rohangál jobbra-balra, vagy még a fülén is bevásárló szatyrok lógnak, és még az eső is szakad.

A legrosszabb, ami tényleg megtörténhet, ha akkor zár rá az autó, amikor egy gyerek vagy egy állat van az autóban! Ilyenkor mi tényleg mindent eldobunk és száguldunk a helyszínre, mert ez az igazi sürgősségi zárnyitás! Ez a kötelességünk! Ha azonban az időjárás szélsőséges, nagyon meleg vagy hideg van, akkor nem maradhat élőlény bezárva az autóba, így sajnos marad az üvegtörés! Csak arra kell vigyázni, hogy a gyerektől, kutyától, háziállattól a távolabb lévő üveget törjék be, a repülő szilánkok miatt.

Minden egyéb esetben hozzánk tud fordulni a BMW zárnyitása ügyében! Garantáljuk a sérülésmentes nyitást, amelyet ott végzünk el, ahol az autó van! Cégünknek csupán annyit kell igazolni, hogy az Önöké az autó.

BMW gépjárművek azonnali rongálásmentes nyitása Budapesten, szakszerű és garanciális autónyitás. Akár a csomagtartóba zárta a kulcsot, akár az utastérbe, esetleg elhagyta az autó kulcsait, vagy ellopták azokat Öntől, bízza ránk BMW gyártmányú autójának nyitását!

BMW kulcs elemcsere

A BMW-k rombuszfejes kulcsai minden esetben akkumulátorral működnek, nem elemmel. Évjáratban körülbelül 98-tól, 2005-2006-ig. Utána már bedugós kulcsokat adtak az autókhoz.

Számtalan esetben találkoztunk már olyannal, hogy behozták a kulcsot, hogy már megpróbáltak benne elemet cserélni, de nem lett jó. Azért nem lett jó, mert nem elem van benne. Az akku a BMW távirányító alaplapjára van forrasztva, annak cseréje minden esetben szakember tudását igényli.

Az autó műszerfala minden esetben jelzi a kulcs akku szintjét, azt egyértelműen lehet látni, ha már nem tudja visszatölteni a kulcsot az autó.

A BMW kulcsának az akkumulátorát maga a gyújtáskapcsoló tölti vissza, minden esetben.

Előfordulhat, hogy csere után az autó újra alacsony kulcs-feszültségi állapotot jelez, de ez egy-két órán belül megszűnik, mert az új akkut könnyedén fel tudja tölteni az autó.

Házilag elemcsere ebben az esetben nagyobb kárt okoz, mint hasznot.

Az évek során találkoztunk olyan bátor próbálkozókkal, akik otthon szétszedték a kulcsot, de közben nem vették észre, hogy amikor megcsúszott a kés, pár ellenállást és diódát is sikerült letörni a kulcsról. Sajnos ebben az esetben már ezek a kulcsok nem menthetőek. Igaz árban már nem olyan horror az új kulcsok elkészítése.

Egy BMW kulcs akkumulátor csere kb. egy órát vesz igénybe, és minden esetben garanciát vállalunk rá, illetve hat hónap szavatossági időt. Ezért mondjuk azt, hogy csak megbízható, komoly üzletbe érdemes ezeket a kulcsokat elvinni, ahol a megfelelő eszköz és szakember biztosított.

autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás
autónyitás, autózár nyitás, autózár javítás, autó nyitás, autó zárnyitás, autó zárjavítás, zárjavítás, zárnyitás