Autózár javítás, autózár felújítás

Autózár javítás a Kulcskirályban!

Az évek során, akár a mindennapi használat során ajtózárunk elkopik, a kulccsal együtt. A kopásból adódóan hibás működés léphet fel. A bontóból vásárolt használt zár szintén nem megoldás, hacsak nem olyan alkatrész tört el, ami nem befolyásolja a kulcs működését. Egy új zárgarnitúra a márkaszervízben pedig sok esetben megfizethetetlen, 50-80, vagy akár több százezer forintba is kerülhet.

De mit tegyek, ha nehezen tudom elfordítani az autózárban a kulcsomat?

Szerelje ki, vagy szereltesse ki a gépkocsi zárat, hozza el üzletünkbe és kedvező áron mi teljesen felújítjuk. A kopott, hibás alkatrészeket kicseréljük, szükség esetén a kopott kulcsot gyári méretűre készítjük. Az autók 90%-ának a zárjait tudjuk javítani, felújítani.

Az autózár javítást általában egy munkanapon belül elvégezzük, de van, hogy nekünk is várnunk kell alkatrészre, így ilyenkor ez 2-3 napig is elhúzódhat.

Egy zárnyitás során is felmerülhet „komplikáció”, amit esetleges zárjavítással tudunk orvosolni.

Amennyiben új kulcsra is szükség van, azt mi saját raktárkészletből megoldjuk, az elektronikát szükség szerint a régi kulcsból átrakjuk az új autókulcsba.

Az újabb típusoknál, amik távirányítással működtetik a központi zárat, szinte sose használjuk a kulcs penge részét, csak a gyújtáskapcsolóba. Az ajtózárak az eltelt idő miatt berohadnak, nem működnek megfelelően. Amikor szükség van a működésére, nem tudjuk megmozdítani, így rosszabb esetben beletörjük a kulcsot. Ha akadást vagy szorulást érzünk a kulcsban, zárban, ne erőltessük, ne feszegessük, inkább hívjunk szakembert!

A zárban az olajozás nem megoldás, mert gyárilag zsírozzák a lamellákat, az olaj pedig kiszedi a zsírt, és rövid időn belül összerohad a zár.

Gyújtáskapcsoló zárhenger részének a javítását szintén vállaljuk! Ha a gyújtáskapcsolóban a kulcs nem fordul el, vagy nem megy bele végig, hívjon szakembert!

Autózár felújítás a Kulcskirályban! – Hol? Pesten, a Nyugati térnél! (Bajcsy-Zs. út 63.)

Ford autózár javítás

A Ford kulcsokat nem szokták szeretni, mert speciális kialakításuk miatt nem egyszerű a kulcs elkészítése. Mi vállaljuk a kulcs elkészítését akár az ajtózár alapján is, természetesen ez után még programozni kell a chipet a kulcsban, de ezt minden gond nélkül megoldjuk!

Bármilyen autótípus zárját javítjuk, felújítjuk!

Helyszínen csak a nyitást végezzük, a javítás minden esetben az üzletben történik, így ha velünk végezteti a kiszállást, azt egyeztetnünk kell!