Autónyitás ár

  • Mennyibe kerül az autónyitás?
  • Mennyibe kerül Budapesten az autónyitás?
  • Mennyibe kerül vidéken az autónyitás?

Az autónyitás ár, sok apró összetevőből áll, ezt most megpróbáljuk részletezni, hogy pontosabb képet tudjunk adni.

Ebben a szakmában nem lehet roncsolni a zárat, és az autót! Ez nagyon fontos szabály, amit mindig szem előtt kell tartani Kollégáink csak olyan munkát fognak elvégezni, ahol sem az autó zárja, sem pedig az ajtaja nem sérül! Nincs szükség utólag bontókba járni, és zárat szerezni, meg karosszéria lakatossal megcsináltatni, amit valaki szétbarmol.

Fontos, hogy miért kell nyitni az autót? – Mert egyetlen egy kulcs volt, de az elveszett, vagy az autónak a biztonsági rendszere zárta saját magába a kulcsot.

Gyakori eset, amikor a bevásárlás után pakolunk az autó csomagtartójába, és a csomagokkal együtt az autókulcsot is belezárjuk. Ebben az esetben, gyorsan kell megoldás, tehát akit hívnak, bármilyen elfoglaltsága is legyen, menetkésznek kell lennie. Ez OK, ezt vállaljuk!

Az autónyitó szakember valamilyen eszközzel a helyszínre kell érkezzen, és nála kell lennie a nyitásra való eszközöket. Ezek nem túl nagy szerszámok, így viszonylag kis helyen elférnek. Tehát van eszköz- vagy szerszám költség, ami kopásból, használatból eredően, folyamatos frissítésre szorul, illetve van egy másik használati tárgy is, amivel a helyszínre érkezünk.

Ami még nagyon fontos, hogy ezt a szakmát kevesen űzik, kevesen tudják. A szakma nem tanítható, nincs iskolapad. Két dolog szükséges, érezni kell (és nagyon sokat gyakorolni!), viszont ezek évek, míg valaki egy Opelt vagy BMW-t pár perc alatt rongálásmentesen kinyit.

Áraink a munka jellegéből adódóan szinte fixek, nem kérünk azért több pénzt, mert újabb, drágább gépkocsit kell kinyitni, de a régi autók zárait sem nyitjuk ki olcsóbban. Minden autózár nyitásnak megvannak a maga trükkjei, amelyeket ismerni kell!

Az autónyitó kolléga, amikor a helyszínre érkezik, előre tájékoztatja az ügyfelet az összes költségről, utólag így nem lehet elszámolási vita. Áraink nem alkuképesek!

Autónyitás ár, vidék esetében – telefonon egyeztetjük, távolság függő! – az alap nyitási ár ugyan annyi, mint Budapesten, csak a távolságból adódóan kell többet fizetni.

Bezárt autó, elhagyott autókulcs esetén, ha nincs pótkulcs, vállalunk kulcskészítést is!

Ebben az esetben az autónyitó és az autókulcsmásoló együtt dolgozik!

A Kulcskirály hivatalos autónyitó kollégával dolgozik, és folyamatosan képezzük, annak érdekében, hogy minden autótípust percek alatt ki tudjon nyitni.